Salihlili Tenisçilerden 13 Madalya

Salihli Belediyespor Masa Tenisi Takimi, Manisa’da yapilan il birinciligi müsabakalarinda 6 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük ve 2 dördüncülük ile toplamda 13 madalyanin sahibi olarak turnuvaya damga vurdu.

Manisa Çok Amaçli Spor Salonunda yapilan Masa Tenisi Il Birinciligi müsabakalarinda 60 sporcu madalya kazanmak için kiyasiya mücadele etti. Antrenörler Muzaffer Yildirim ve Emel Yildirim yönetiminde turnuvaya 13 sporcu ile katilan Salihli Belediyespor Masa Tenisi Takimi, bes kategoride mücadele ettigi müsabakalarda 13 madalya kazanarak adindan söz ettirdi.

Salihli Belediyesporlu Mustafa Yildirim minik alti erkeklerde, Ecemnaz Gültekin minik alti kizlarda, Ekrem Enes Tunç minik erkeklerde, Seyma Ayaydin minik kizlarda, Arda Efe Alkan küçük erkeklerde ve Mustafa Albas yildiz erkeklerde birinci oldu. Turnuvada minik erkeklerde Arda Bayrak, minik kizlarda Ecrin Uygun ve genç erkeklerde Ramazan Demir ikinci, küçük erkeklerde Ilke Demir ve yildiz erkeklerde Mustafa Sezer üçüncü, genç kizlarda Serpil Ünlü ve yildiz erkeklerde Asil Kutay Yetim dördüncü oldu.

Manisa Il Birinciligi müsabakalarinda madalya kazanan Salihli Belediyespor Masa Tenisi Takimini kutlayan Belediye Baskani Zeki Kayda, sporculara katilacaklari turnuvalarda basarilar diledi.

Kaynak: İHA