Red Bull Dance Your Style'da Final Heyecani

Hip hop, popping, house gibi sokak dansi türlerini bünyesinde barindiran dans yarismasi Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali; Izmir, Istanbul ve Ankara’daki elemeler sonrasinda 4 Temmuz günü Beylikdüzü Yasam Vadisi’nde gerçeklesecek. Basvurulari tamamlanan yarismada kazanan, izleyicilerin oylari ile belirleyecek. Kazanan dansçi, Güney Afrika’da gerçeklesecek 2021 Dünya Finali’nde Türkiye adina yarisma sansi yakalayacagi belirtildi.



Izleyicinin jüri olarak kazanani belirledigi yarisma; Red Bull Dance Your Style dansin iyilerini belirlemek için geri döndü. Dans pistlerini yeteneklerle bulusturmaya hazirlanan yarismanin elemeleri, bu yil fotograf ve video paylasim platformu üzerinden toplanan basvurularla basladi.

Izmir, Ankara ve son olarak Istanbul’da gerçeklesen elemelerde finalistler jürinin oylariyla belirlendi. Dansçilarin Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansi stillerinde yeteneklerini sergileyecegi yarismada kadin ve erkek dansçilar, Istanbul Beylikdüzü Yasam Vadisi’nde 17:00’de baslayacak yarismada birlikte yarisacak. Iyi olan isimse Güney Afrika’da düzenlenecek 2021 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Final, 4 Temmuz Pazar günü saat 17:00’de markanin canli yayin akis platformu kanali üzerinden canli olarak yayinlanacak. Türkiye Finali öncesinde dans tutkunlarina jürilik ve degerlendirme yeteneklerini gösterebilecekleri yarisma da markanin web sayfasi adresinde basladigi belirtildi. Yarismacilar dansçilarin eslik ettigi sarkilarin tahmin edecek ve devaminda gelen videoda hangi yarismaciyi neden seçtigi hakkinda yorumlarini yazacak. 23 Haziran’da baslayan yarisma kapsaminda katilimcilar arasinda yenilikçi yorumu yazan yarismaci yarismanin dansçi kiti ve bir saatlik bire bir egitim sansi yakalayacak.

Kaynak: İHA