NBA'de Atlanta Hawks, Milwaukee Bucks'i Farkli Yenerek Seriyi 2-2'Ye Getirdi

Bucks'in yildiz oyuncusu Giannis Antetokounmpo, maç sirasinda sakatlanarak oyun disi kaldi.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Milwaukee Bucks'i 110-88 yenen Atlanta Hawks, Dogu Konferansi final serisinde skoru 2-2'ye getirdi.

NBA play-off'larina tek maçla devam edildi. Hawks, konferans final serisi dördüncü maçinda Bucks'i, State Farm Arena'da konuk etti.

Hawks, rakibini 22 sayi farkla yenerek geriye düstügü seriye yeniden denge getirirken, Bucks'ta all-star Giannis Antetokounmpo, mücadele sirasinda sakatlanarak oyun disi kaldi. Kariyerinde iki kez sezonun en degerli oyuncusu seçilen 26 yasindaki oyuncunun sol dizinde gerilme tespit edilirken, sonraki maçta görev alip almayacagi netlik kazanmadi.

Ev sahibi ekipte Lou Williams 21 sayi, 8 asist ve 5 ribaunt, Bogdan Bogdanovic 20 sayi, 5 asist ve 4 top çalma, Kevin Huerter 15 sayi, 7 asist ve 6 ribaunt, Clint Capela 15 sayi ve 7 ribauntla galibiyette pay sahibi oldu.

Bucks'ta Jrue Holiday 19 sayi, 9 asist ve 5 ribaunt, Khris Middleton 16 sayi, 8 ribaunt ve 5 asist, 24 dakika süre aldiktan sonra üçüncü çeyrekte sakatlanan Antetokounmpo ise 14 sayi ve 8 ribaunt üretti.

NBA play-off'lari, yarin TSI 04.00'te Los Angeles Clippers ile Phoenix Suns arasindaki Bati Konferansi final serisi altinci maçiyla devam edecek.

Kaynak: AA