Milli Olimpiyat Komitesinden Altieylül'e Büyük Onur

TMOK (Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) tarafindan organize edilen ve “Iyiye, dogruya, güzele” sloganiyla bu sene 39’uncusu düzenlenen Türkiye Fair Play ödülleri sahiplerini bulurken, Altieylül Belediyesi de Sportif Fair Play Kariyer Dali’nda seref diplomasina layik görüldü

Topluma ve genç nesillere olan yatirimlariyla adindan söz ettiren Altieylül Belediyesi, spora ve sporcuya verdigi deger ile de aldigi ödülü hak ediyor. Basta çocuklar ve gençlerin spora tesviki ile ilgili çalismalariyla vatandaslardan büyük takdir toplayan Altieylül Belediyesi, 2009 yilindan bu yana devam eden “Ismail Akçay Yol Kosusu” ile de spora ve sporcuya verdigi degeri defalarca göstermis oldu. TMOK(Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) tarafindan Olimpiyat Evi’nde düzenlenen ve çevrimiçi basin toplantisiyla sahiplerini bulan ödüllerin ardindan konusan TMOK Fair Play Komisyonu Baskani Erdogan Aripinar “Kazananlarin basta genç nesillerimiz olmak üzere tüm ülkemizi davranislariyla ilham olmalarini diliyor, kendilerini kutluyorum" dedi.

Baskan Avci’dan Spora ve Sporcuya tam destek

Spor ve saglikli yasam için tüm imkânlarini seferber eden Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, Altieylül Belediyesi’nin layik görüldügü ödülle ilgili memnuniyetini dile getirerek “Öncelikle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafindan bizlere layik görülen Sportif Fair Play Kariyer Dali’ndaki seref diplomasinin gerçek anlamda bizleri çok mutlu ettigini söylemek istiyorum. Altieylül’de insana, spora ve sporcuya verilen degeri göz ardi etmek mümkün degil. Biz Altieylül Belediyesi olarak vatandaslarimizin tüm imkânlardan istifade etmesi için elimizden gelenin fazlasini yapmaya ve tüm gücümüzle hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda spora ve sporcuya olan destegimizi de her platformda göstermeye çalisiyoruz. Özellikle 1968 Meksika Olimpiyatlari’nda 4. olarak L’quipe Spor Gazetesi’nin Dünya’nin en iyi 10 maratoncusu listesinde Avrupali ilk 3 atlet arasina giren ve World Sports dergisinin seref listesinde de 6. sirada yer alan gururumuz Ismail Akçay adina da her yil ‘Ismail Akçay Yol Kosusu’ düzenliyoruz. Bundan sonra da bizleri sereflendiren ödüllere layik olmayi sürdürerek spora ve sporcuya olan destegimiz imkânlar dâhilinde devam ettirmeye çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA