Manisa Valilik Kupasi Voleybol Turnuvasina Turgutlu Damgasi

Manisa Valiligi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Voleybol Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen Valilik Kupasi Kulüpler arasi Kiz ve Erkekler Voleybol Turnuvasi sona erdi. Turgutlu Belediyespor Genç Kizlar ve Yildiz Erkeklerde sampiyon oldu.

Manisa’da 16 Haziran’da Atatürk Spor Salonu ve Çok Amaçli Spor Salonu’nda baslayan müsabakalar, final maçlariyla son buldu. Çok Amaçli Spor Salonu’nda düzenlenen törenle sporculara madalya ve kupalari, Manisa Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Mustafa Ersuz, Sehzadeler Gençlik Spor Ilçe Müdürü Erhan Özel, Manisa Voleybol Il Temsilcisi Ahmet Dalkiran ve Ataspor Kulübü Baskani Hasan Uygun tarafindan verildi.

Kapanis konusmasini gerçeklestiren Manisa Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Mustafa Ersuz, “Müsabakalari, küçük kizlarda 7, yildiz kizlarda 6, genç kizlarda 5, yildiz erkeklerde 4 takimin katilimiyla pandemi kurallarina uygun sekilde gerçeklestirdik. Bu turnuvayi sporcularimizin maç tecrübelerini kazanmasi açisindan yararli görüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanligimiz öncülügünde her bransta oldugu gibi voleybolda da altyapimiz günden güne büyüyor. Ana hedefimiz Manisamizdan Türk voleyboluna yetenekli ve ahlakli sporcular kazandirmaktir. Sporcularimizin modern tesislerimizde disiplinli çalismalarini sürdürerek, ilerde milli takim seviyesine gelebilecegine inaniyoruz. Turnuvaya katilan tüm sporcularimiza ve hocalarimiza tesekkür ediyor, birinci olan kulüplerimizi ve sporcularimizi da tebrik ediyorum.” dedi.

Turnuvanin dereceye giren takimlari söyle: "Genç Kizlar kategorisinde birinci Turgutlu Belediyespor, ikinci Yunusemre Belediyespor, üçüncü Akhisar Belediyespor. Yildiz Kizlar kategorisinde birinci Ataspor Kulübü, ikinci Manisa Büyüksehir Belediyespor, üçüncü Il Gençlikspor Kulübü. Küçük Kizlar kategorisinde birinci Ataspor Kulübü, ikinci Manisa Büyüksehir Belediyespor, üçüncü Akhisar Belediyespor. Yildiz Erkeklerde ise birinci Turgutlu Belediyespor, ikinci Jeopark Kula Belediyespor, üçüncü Manisa Il Gençlikspor Kulübü."

Kaynak: İHA