Mamak'ta Yaz Spor Kurs Kayitlari Basliyor

Ögrencilere spor sevgisi asilamak, saglikli birer birey olarak yetismelerini saglamak ve basarili olan çocuklari Türk sporuna kazandirmak amaciyla yola çikan Mamak Belediyesi Spor Okullari, eglenceli aktivitelerle dolu bir yaz dönemi için ögrencilere kapilarini açiyor.

Mamak Belediyesi’nin sporun tabana yayilmasi hedefiyle pandemi nedeniyle geçtigimiz yil ara verilen Spor Okullari’nin yaz dönemi kayitlari basladi.

Yaz Spor Okullari’nda ögrencilerin serbest zamanlarini degerlendirmeleri, saglikli bireyler olarak yetistirilmeleri ve yetenekli ögrencilerin tespit edilmesi amaçlaniyor. Yaz döneminde futbol, basketbol, voleybol, atletizm, basketbol, sayokan, tekvando, karate, boks, satranç, geleneksel okçuluk, yüzme ve masa tenisi olmak üzere toplam 16 bransta ögrenciler spor yapma imkâni bulacak. Egitimler alaninda uzman egitmenler esliginde gerçeklesirken, minik sporcular bir taraftan egitici sosyal aktivitelere katilarak kendilerini gelistirebilecek. 1 Temmuz’da baslayacak kayitlar, 30 Agustos’ta sona erecek. Her biri kendi alanlarinda uzmanlasmis ve ödüllü antrenörlerin görev alacagi spor okullarinda basarili olan ögrenciler, Mamak Belediyesi Spor Kulübü alt yapisina girme firsati yakalayip, lisansli sporcu olabilecek.

Basvuru noktalari ise Hidayet Türkoglu Spor Salonu, Basak Gençlik ve Spor Merkezi, Türközü Yüzme Havuzu, Türközü Spor Salonu, Mamak Sehir Stadi olarak açiklandi.

Kaynak: İHA