Kocaelispor, Michael Pereira Ve Hasan Hatipoglu'yu Renklerine Bagladi

Kocaelispor’un yeni transferleri stoper Hasan Hatipoglu ve kanat oyuncusu Michael Pereira düzenlenen tören ile imza atti.

TFF 1. Lig’e yükselen Kocaelispor, renklerine bagladigi Fransiz asilli 33 yasindaki futbolcu Michael Pereira ve Büyüksehir Belediye Erzurum’da forma giyen 31 yasindaki Hasan Hatipoglu ile imza atti. 2016-2019 yillarinda Yeni Malatyaspor’da forma giyen ve son olarak CFR Cluj’da oynayan Michael Pereira ve Hasan Hatipoglu Izmit ilçesinde bulunan bir otelde düzenlenen törenle Kocaelispor’un renklerine baglandi. Daha önce Süper Lig’de forma giyen iki futbolcuyu renklerine bagladiklari için mutlu olduklarini söyleyen Kocaelispor Baskani Engin Koyun, iki futbolcudan da iyi bir performans sergilemelerini beklediklerini söyledi.



Baskan Engin Koyun: "Kocaelisporumuza en iyi hizmeti yapacagina inancim tamdir"

Törende Hasan Hatipoglu ile ilgili degerlendirmelerde bulunan Baskan Koyun, "Bugün yine önemli bir gün. Birbirinden kiymetli, kendilerini liglerinde ispat etmis iki kardesimizi bugün takimimiza kazandirmanin sevincini yasiyoruz. Sol tarafimizda Hasan Hatipoglu var. Hasan kardesimizi anlatmaya gerek yok. Kendisini Süper Lig’de ispat etmis. Iyi bir sol ayak. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da ilimizin markasi olan Kocaelisporumuza en iyi hizmeti yapacagina inancim tamdir. Türkiye gayet iyi biliyor, ülkemizde az bulunan sol ayaklardan en basarili oldugunu biliyorum. Birkaç maçini kendim de izledim. Hocam’in israrla Hasan’in takima kazandirilmasi ile ilgili raporunu görünce tekrar izledim. Iyi bir ayak, iyi bir görev adami. Bugüne kadar göstermis oldugu basarilara Kocaelispor’da yenisini ekleyecegine inaniyorum" seklinde konustu.



"29’u Gümüshanelileri temsilen Michael kardesimiz giyecek"

Michael Pereira’nin önemli bir kanat oyuncusu olduguna dikkat çeken Koyun, "Michael aramiza hos geldin. Michael kardesimiz Malatyaspor’da Süper Lig’de futbol oynamis. O dönemde bizim Turgay hocalarla birlikte çalismis. Turgay hocamiz da israrla Michael’in aramizda olmasini söyledi.

Kendisini ben de bizzat izledim. Gerçekten özellikle sag kanatta müthis isler yaptigini izledim. Birkaç yönünün de oldugunu gördüm. Inaniyorum ki daha önce oynamis oldugu kulüplerde gösterdigi basarisini Kocaelimiz’e de saglayacagini inaniyorum. Gümüshane ligden düstü. Sehirde bana ciddi bir kirginlik var. Ben de onlara güzel bir jest yapacagim. 29 numarayi Michael’e verecegimi söyledim. O da seve seve kabul etti. 29’u Gümüshanelileri temsilen Michael kardesimiz giyecek" degerlendirmesini yapti.

Hasan Hatipoglu: "Taraftarin destegi ile burada sampiyonluk yasamak istiyorum"

Törende konusan Hasan Hatipoglu ise mutlu oldugunu ifade ederek, "Iki taraf içinde hayirli olsun. Çok mutluyum. Büyük bir camiaya geldim, taraftari güzel ve her zaman destek olan bir takima geldim. Hedefimizin sampiyonluk oldugunu da biliyorum. Taraftarin destegi ile burada sampiyonluk yasamak istiyorum. Heyecanli ve mutluyum. Buraya gelirken kafamda sampiyonluk yasamak vardi” açiklamasini yapti.

Imzalar atildi

Daha sonra konusan Michael Pereira da Kocaelispor’da olmaktan mutluluk duydugunu ifade etti.

Kocaelispor’un yöneticilerine tesekkür eden Michael Pereira, tarihi kulübün parçasi oldugu için mutlu oldugunu ve kendisini evinde hissettigini söyledi.

Son olarak Türkçe sözler ile “Kocaelispor sampiyon insallah” diyen Michael Pereira yöneticilerden alkis aldi. Konusmalarin ardindan futbolcular imza atti.

Kaynak: İHA