Gençlerbirligi Sezonu Açti

Kulüp baskani Niyazi Akdas:'El birligiyle eski sorunlari çözüp, kulübü düzlüge çikarmak için var gücümüzle çalisiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirligi, 2021-2022 sezonu hazirliklarina basladi.

Baskent ekibi, yeni sezon hazirliklari kapsaminda ilk antrenmanini Ilhan Cavcav Tesisleri'nde gerçeklestirdi.

Kirmizi-siyahli ekibin yeni teknik direktörü Metin Diyadin yönetiminde yapilan antrenmana isinma hareketleriyle baslayan futbolcular, pas kontrol çalismasinin ardindan kosuyla günü tamamladi.

Antrenmani, Gençlerbirligi Baskani Niyazi Akdas ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Baskan Akdas, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, yeni sezonun hayirli olmasini dileyerek, "Ilk transferimizi yaptik, kaleci Ramazan (Köse) ile anlastik. Insallah arkasi da gelecek." dedi.

Akdas, "El birligiyle eski sorunlari çözüp, kulübü düzlüge çikarmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Ama o kadar çok sorun var ki insani bezdiriyor. Oyuncularin paralarini ödememisler, adamlar ihtar çekmis. Önümüzdeki sezonun parasini almaya kalkiyorlar." ifadelerini kulandi.

Gençlerbirligi'nin yeni baskani Akdas, sözlerini söyle sürdürdü:

"Transfer yasagi bir tek Sio'dan geldi. 200 bin avro, onu hallederiz, bir sey degil. Esas öbürleri arka arkaya gelirse o bizi zorlar. Ama simdilik herhalde gelebilecek olan yok, tek tek ödüyoruz. Yapmayi planladigimiz su; gelirimizi hesaplayacagiz, harcamamizi ona göre yapacagiz, bütçeyi asmayacagiz. Aldigimiz yardimlarla eski borçlari, beyefendilerin aldigi paralari ödemeye kalkacagiz. Millet evler, katlar, kotralar almis biz parasini ödeyecegiz."

Akdas, 19 Mayis Stadi'na iliskin soru üzerine, "Ankaragücü, Sayin Bakanla görüsmüs, 19 Mayis'in projeleri hazirmis. 1-2 ay içinde insaata baslaniyormus. Ama Faruk Koca'nin verdigi beyanata göre, 'Gençlerbirligi Eryaman'da kalsin, biz 19 Mayis'i alalim' diyorlar. Öyle bir sey olamaz, ortak bir noktada Faruk Koca ile anlasiriz. Anlasmayacak bir sey yok. Ankaragücü de Ankaramizin güzide kulüplerinden biri. Faruk Bey zamaninda bana 'Ankaragücü'ne gel sen baskan ol' dedi. Ben Gençlerbirlikli oldugumu, Ankaragücü'nü kabul edemeyecegimi izah ettim. O da kabul etti, kendisi oldu. Faruk Bey ile anlasiriz, aramiz iyi." seklinde konustu.

Kaynak: AA