Floranus Ve Diogo Antalyaspor'da

Fraport TAV Antalyaspor, 22 yasindaki futbolcular Sherel Floranus ve Diogo Sousa ile sözlesme imzaladi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Asbaskan Ismail Iltemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Çelik katildi.

Asbaskan Ismail Iltemir, iki genç futbolcuyu kirmizi-beyazli takima kazandirdiklarini belirterek, “Futbolcularin FTA Antalyaspor formasiyla uzun süre basari elde etmesini diliyoruz. Floranus ile 3, Sousa ile 4 yillik sözlesme imzaladik. Takima katki koyacaklarina inaniyoruz. Her iki tarafa da hayirli olsun” dedi.

Iki genç ve yetenekli futbolcunun takima olumlu katki saglamasini dileyen Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Çelik ise, futbolcularin Teknik Direktör Ersun Yanal’in takip ettigi gençler arasinda yer aldigini ve uzun yillar takima hizmet edeceklerine inandiklarini söyledi.



Türkçe mesaj

Kirmizi-beyazli kulüple sözlesme imzalayan genç kaleci Diogo Sousa, sözlerine Türkçe olarak ’Merhaba’ diyerek basladi.

Transferin gerçeklesmesinden dolayi mutlu oldugunu vurgulayan Sousa, "Burasi benim için çok iyi bir firsat olacak. Kendi adima bireysel katkilarla Antalyaspor’a en iyi hizmeti vermek için buradayim" diye konustu.

FTA Antalyaspor’da olmaktan dolayi mutlulugunu dile getiren Sherel Floranus ise, "Buraya geldigim ilk andan itibaren evimde gibi hissediyorum. Antalyaspor’un önemli basarilar elde etmek istediginin farkindayim. Sehirde asilan bayraklardan anladigim kadariyla atesli ve tutkulu bir taraftarimizin oldugunu gördüm. Ben de elimden geleni sahada yapacagim ve taraftara layik olacagim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA