Esin Hakaj Samsunspor'da

SAMSUN – Samsunspor FK Partizani formasi giyen 24 yasindaki Esin Hakaj ile 3+1 yillik prensip anlasmasina vardi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor transfer çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Kirmizi-beyazlilar, Arnavutluk Süper Ligi’nde FK Partizani formasi giyen 24 yasindaki Esin Hakaj’i da renklerine baglayarak bu sezon 9. transferini yapmis oldu.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklamada transfer ile ilgili olarak, “Kulübümüz, Arnavutluk Süper Ligi’nde FK Partizani formasi giyen 24 yasindaki Esin Hakaj ile 3+1 yillik prensip anlasmasina varmistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz” ifadeleri kullanildi.

Kirmizi-beyazlilar bu transfer döneminde su ana kadar Adana Demirspor’dan orta saha Hasan Kiliç, FK Partizani’den kanat forvet Erald Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan kenar forvet Brahim Darri, Kirklarelispor’dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yildirimspor’dan sol açik Furkan Fehmi Günes, Ankaraspor’dan sag bek Ali Ülgen ve FK Partizani’den sol bek Esin Hakaj’i transfer etti.

Esin Hakaj geçen sezon FK Partizani formasi ile 38 maçin tamamina ilk 11’de çikmis ve 1 gol atma basarisi göstermisti.

Kaynak: İHA