Eregli'den Kisa Kisa

Eregli Kent Konseyi Genel Kurulu'nda yapilan seçimde Osman Yavuz, Kent Konseyi Baskani seçildi.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçeklestirilen genel kurulda konusan Eregli Kent Konseyi Baskani Gökhan Günay, yeniden aday olmadigini belirterek, faaliyet raporunu okudu.

Divan Baskanligini Mehmet Azman'in yaptigi ve tek liste ile gidilen genel kurulda baskanliga Osman Yavuz, Gençlik Meclisi Baskanligina Sertaç Yilmaz, Kadin Meclisi Baskanligina da Arzu Yazici seçildi.

- Eregli Belediyespor'da transfer komitesi kuruldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takimlarindan Eregli Belediyespor'da yeni sezon hazirliklari basladi.

Kulüp tesislerinde yeni seçilen yönetim kuruluyla bir araya gelen Kulüp Baskani Halil Posbiyik, birlik ve beraberlik içerisinde ilçenin futbolda bekledigi basari özlemini sona erdirmek istediklerini söyledi.

Bu sezon liglere agirliklarini koymak istediklerini anlatan Posbiyik, "El ele vererek zinciri kirarak basari elde etmek istiyoruz. Bu da fedakarlikla birlik ve beraberlikten geçiyor." dedi.

Olusturulan transfer komitesi ise çalismalarina basladi.

- Ücretsiz spor okulu

Eregli ilçesinde Gençlik Spor Bakanligi Spor Okullari ve Engelsiz Spor Okullari'nin basladigi bildirildi.

Eregli Kaymakamligindan yapilan yazili açiklamada, Kavaklik Mahallesi'nde bulunan Gençlik Spor Merkezi'nde ücretsiz olarak 5-18 yas gruplarindakilere basketbol, voleybol, hentbol, tenis, tekvando, satranç, eskrim, yelken, okçuluk ve güres branslarinda kurs verilecegini duyurdu.

Kaynak: AA