Efeler Belediyesi Tenis Turnuvasi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Efeler Belediyesi ve Aydin Tenis Kulübü is birligi ile 3 Eylül-12 Kasim 2020 tarihleri arasinda Aydin Tenis Kulübü kortlarinda gerçeklesen Efeler Belediyesi Tenis Turnuvasi’nda, farkli kategorilerde yarisan katilimcilar, ödüllerini düzenlenen törenle aldi.



19 farkli kategoride 239 sporcunun katildigi Efeler Belediyesi Tenis Turnuvasi’nin ödülleri, tüm Dünya’yi etkisi altina alan Korona virüs pandemisi nedeniyle yapilamamisti. Kademeli normallesme dönemi ile birlikte, dün aksam gerçeklestirilen ödül töreninde, sporcular ödüllerini Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay ve Aydin Tenis Kulübü Baskani Hasan Dinçer’in elinden aldi. Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, 3 Eylül - 12 Kasim 2020 tarihleri arasinda Aydin Tenis Kulübü kortlarinda gerçeklesen Efeler Belediyesi Tenis Turnuvasi’nda, erkekler çift kategorisinde yarismaya katilmisti. Baskan Atay, girdigi yarista erkekler çift kategorisinde ikinci oldu. Ali Karagöz isimli sporcu Baskan Atay ile 2’nciligi paylasirken, Erkekler çift kategorisi sampiyonlari Fatih Kilinç ve Kamil Uysal oldu. Baskan Atay ile yarismacilar, ödüllerini Aydin Tenis Kulübü Baskani Hasan Dinçer’den aldi.

“Sporcularimiza her türlü destegi vermeye haziriz"

Törende konusan Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Aydin Tenis Kulübü üyesi olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirterek, "Tenis, sporlarin en asillerinden bir tanesi diye düsünüyorum. Bu güzel sporun herkes tarafindan benimsenmesine katki yapmamiz gerektigini düsünüyorum. Basarili olan çocuklarimiza seslenmek istiyorum. Yurt disinda turnuvalara gitmek isterlerse, onlara da her türlü maddi ve manevi katkiyi Efeler Belediyesi olarak vermeye haziriz. Çocuklarimizin hem bilgili yetismeleri, hem de onlarin sportif olarak basarili olmalarini saglayacak ortamlari olusturmak biz yerel yöneticilerin görevi. Ben de turnuvada ikinci oldum. Karsilastigim arkadasim da çok basariliydi. Herkese çok tesekkür ederim, basarili olan herkesi kutluyorum” dedi.



“Baskanimiz her zaman yanimizda"

Aydin Tenis Kulübü Baskani Hasan Dinçer Baskan Atay’in her zaman yanlarinda oldugunu kaydederek, “Her zaman oldugu gibi, içinde bulundugumuz Korona virüs pandemisinin bu zorlu sürecinde de bizleri yalniz birakmayan, Aydin Tenis Kulübü’ne hiçbir destegini esirgemeyen Efeler Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Fatih Atay’a sahsim ve kulübüm adina tesekkürlerimi sunarim. Kulübümüz bünyesinde düzenlenen turnuvalarda basari elde eden sporcularimizi cani gönülden tebrik ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA