Besiktas, Rosier'de Sona Yaklasti

Transfer çalismalarini sürdüren Besiktas, Valentin Rosier konusunda Sporting’le anlasmaya çok yaklasti. Siyah-beyazlilarin hedefi, 5 Temmuz’da yapilacak olan ilk antrenmana kadar transferi bitirmek.

Süper Lig’i sampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye Kupasi’nda da mutlu sona ulasarak sezonu çifte kupayla tamamlayan Besiktas, transferde de ince eleyip sik dokuyor. Siyah-beyazli ekipte ilk hedef Rosier ve Ghezzal konusunda mutlu sona ulasmak ve forvet transferini noktalamak. Alanyaspor ile sözlesmesi biten Salih Uçan’la anlasan siyah-beyazlilar, Kenan Karaman konusunda da son pürüzleri giderip imzalari atmak istiyor. Forvet hatti için Diego Costa ve Mitrovic’i gündemine alan Besiktas, Rosier konusunda ise mutlu sona yaklasti.

ROSIER’IN TAVRI ETKILEDI

Lazio, Marsilya ve Celtic’in gündemine gelen Fransiz futbolcu, Besiktas’ta oynamak istedigini Portekiz kulübünün yetkililerine iletti ve Sporting Lizbon da transfer konusunda bu dogrultuda hareket etti. Sporting ile pazarliklarini sürdüren Besiktas, önümüzdeki günlerde bu transferi bitirmek ve 5 Temmuz’da yapilacak olan antrenmana Rosier’i yetistirmek istiyor. Bu futbolcuyla ilgilenen Celtic, oyuncunun Besiktas’a gitmek istemesi nedeniyle görüsmeleri noktaladi ve baska isimlere yöneldi.

(Bozhan Memis/IHA)

Kaynak: İHA