Besiktas'in Dzeko Askina Mourinho Engeli!

Forvet arayislarini sürdüren ve Diego Costa ile Mitrovic’i gündemine alan Besiktas’in, Roma formasi giyen Edin Dzeko’ya teklif yaptigi iddia edilirken, Teknik Drektör Jose Mourinho golcü oyuncunun takimda kalmasini istedi.

Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Besiktas, kadrosunu önemli 2 forvetle güçlendirmek isterken, siyah-beyazlilarin gündemine gelen son isim Roma formasi giyen Edin Dzeko oldu. Diego Costa ve Aleksandar Mitrovic transferleri için görüsmelerini hizlandiran siyah-beyazlilar, Dzeko için de zemin yoklarken, bu transfer Mourinho’ya takildi. Roma’nin basina geçen tecrübeli çalistirici, Italyan ekibinin yöneticilerine verdigi raporda, Dzeko’nun takimda kalmasini talep etti.

GOL YOLLARINDA ALTERNATIF ISTIYOR

Dzeko’nun tecrübesinden faydalanmak istedigini Roma Yönetimi’ne ileten Jose Mourinho, Bosnali forvetin takimda kalmasini istiyor. Dzeko’nun yani sira forvet hattina bir takviye daha isteyen Mourinho, takimin gol yollarinda alternatifli bir kadro ile mücadele etmesinden yana. Geçtigimiz sezon Serie A’da 27 maçta 7 gol atan ve elestirilerin hedefinde olan Dzeko, buna karsin Avrupa Ligi’nde boy gösterdigi 10 karsilasmada 6 kez gol sevinci yasamisti.

(Bozhan Memis/IHA)

Kaynak: İHA