Antalyaspor'da Çifte Transfer

Kirmizibeyazlilar, Portekizli kaleci Diogo Sousa ve Hollandali sag bek Sherel Floranus'u kadrosuna dahil etti.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Portekizli kaleci Diogo Sousa ve Hollandali sag bek Sherel Floranus ile sözlesme imzaladi.

Kulübün Dösemealti ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yeni transferler için imza töreni düzenlendi.

Antalyaspor Kulübü Asbaskani Ismail Iltemir, törende yaptigi konusmada, 22 yasindaki iki genç futbolcuyu kirmizi-beyazli takima dahil ettiklerini söyledi.

Floranus ile 3, Sousa ile ise 4 yillik sözlesme imzaladiklarini belirten Iltemir, "Futbolcularimizin Antalyaspor formasiyla uzun süre basari elde etmesini temenni ediyoruz. Yeni transferlerimize basarilar diliyoruz." diye konustu.

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Çelik de futbolcularin, teknik direktör Ersun Yanal'in takip ettigi gençler arasinda yer aldigini söyledi.

Genç futbolcularin yetenekleriyle takima olumlu katki saglayacaklarina inandiklarini aktaran Çelik, oyunculara basarilar diledi.

Futbolculardan Sousa, Türkçe olarak "Merhaba" dedi.

Antalyaspor'da bulunmaktan dolayi mutlu oldugunu kaydeden Sousa, "Burasi benim için çok iyi bir firsat olacak. Kendi adima bireysel katkilarla Antalyaspor'a en iyi hizmeti vermek için buradayim." ifadelerini kullandi.

Floranus ise Antalyaspor ile sözlesme imzaladigi için heyecanli oldugunu dile getirdi.

Kendisini evinde gibi hissettigini aktaran Floranus, "Antalyaspor'un önemli basarilar elde etmek istediginin farkindayim. Taraftarin atesli, tutkulu oldugunu biliyorum. Ben de onlar için elimden geleni sahada yapacagim. Sehirde Antalyaspor bayraklarini gördüm. Ben de taraftara layik olacagim." diye konustu.

Kaynak: AA