Altinordu'da Bayrak Degisimi

Altinordu Spor Kulübü Dernegi’nin seçimli genel kurulunda baskanliga seçilen Sinan Bezircilioglu, görevi camianin sembol ismi Samim Sülos’dan devraldi.

Altinordu Spor Kulübü Dernegi’nin seçimli genel kurulu Tarihi Havagazi Fabrikasi’nda yapildi ve Sinan Bezircilioglu baskanlik bayragini camianin sembol ismi Samim Sülos’dan devraldi. 107 üyenin oy kullandigi kongrenin Divan Baskanligini Kenan Akseki yapti. Iki listeli genel kurulda Ilyas Gönen, oylamadan hemen önce “Kazanan Altinordu olsun” diyerek listesini geri çekti.

Sinan Bezircilioglu, böylelikle tek listeli genel kurulda oy birligi ile bayragi Samim Sülos’dan devraldi. Sülos’a hizmetleri için tesekkür eder Bezircilioglu, kendisini özel bir plaketle onurlandirdi. Döneminde Altinordu’nun SGK ve vergi dahil tüm borçlarinin sifirlandigini, Türkiye’nin bütçesi arti veren tek kulübü olduklarini vurgulayan Sülos, “Bizlere duyulan güveni bosa çikarmadan, onurumuzla görev yaptik. Çok mutlu ve huzurlu bir sekilde görevimi birakiyorum. Herkese çok tesekkür ederim” dedi.

Sinan Bezircilioglu ise Altinordu’yu ikinci yüzyilina tasiyacak bir yönetim kurulu olusturduklarini vurgulayarak, “Cumhuriyetimiz ile yasit kulübümüzde kirginliklarin giderildigi, aidiyet duygusunun yükseldigi, tarihi basarilar elde ettigimiz amatör branslarin yeniden canlanacagi bir döneme baslayacagiz. Yolumuz uzun, ancak Altinordu’nun güçlü ailelerinden olusan bir yönetim kurulumuz ve onun da arkasinda bize güvenen binlerce Altinordulu’nun gücü var” diye konustu.

Altinordu FK Baskani Seyit Mehmet Özkan da kongre divanina bir mesaj göndererek hem Sülos’a tesekkür etti hem de yeni yönetime basarilar diledi. Tarihte ilk kez dört kadinin yer aldigi Bezircilioglu baskanligindaki yönetim su isimlerden olustu: "Berna Erdogan Gebologlu, Seçil Moler, Sultan Paksoy, Çagla Dayangan Isyapan, Ibrahim Baylan, Alpay Çelik, Levent Asçioglu, Candan Sakaoglu, Halim Bezircilioglu, Hakan Erdik, Serdar Kaçar, Nezih Karpat, Murat Unganer, Ahmet Arik, Abdullah Önder, Melih Durmus, Eren Uzyildirim, Bekir Aruman, Mustafa Mutkilioglu, Tamer Özbalci, Yagiz Kazançoglu."

Kaynak: İHA