Aliagaspor FK, Çeyrek Final Öncesi Taraftariyla Bulustu

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 3 Temmuz Cumartesi günü Buca Zafer Spor ile profesyonel lig yolunda çeyrek final mücadelesi verecek olan Aliagaspor FK, maç öncesi taraftarlariyla bir araya gelerek moral depoladi.

Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, belediye baskan yardimcilari, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balikçioglu, Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, kulüp yöneticileri ile teknik ekip, Aliaga Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Yalçin Koçyigit, Aliaga Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Serdar Berk, Aliaga Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Salih Yigitalp, Helvaci Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Hüseyin Öz, Yeniçeriler Taraftar Dernegi Üyeleri, Pedalhane Bisiklet Grubu, Aliaga Kent Konseyi ve Aliagali is insanlari katildi.



"Ulas’imiz için sampiyonlugumuzu kutlayacagiz”

Kalan üç maçin ardindan hep birlikte sampiyonlugu kutlayacaklarini belirten Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, "Biz bu yola Ulasalim Hedefe diyerek basladik. Ulas’imizi ebediyete ugurladiysak da onu yüregimizde tasiyoruz. Ebediyen de tasiyacagiz. Sezon sonunda Ulas’imiz için sampiyonlugumuzu hep birlikte kutlayacagiz" dedi.

Kaynak: İHA