Aksehir Belediyesinden Basarili Sporculara Altin

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediye Baskani Salih Akkaya, 14-20 Haziran tarihleri arasinda Bursa’da Türkiye Halter Federasyonu tarafindan organize edilen U15 ve U17 Yildizlar Ferdi Türkiye Halter Sampiyonasi’nda dereceye giren sporculari altinla ödüllendirdi.

AK Parti Aksehir Ilçe Baskani Abdurrahman Çardakoglu ile Aksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ibrahim Öncel’in de hazir bulundugu törende; 49 kiloda U15 kategorisinde Türkiye ikincisi olan Atatürk Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Halil Ergün, 73 kiloda U15 kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Atatürk Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ufuk Sayargil, 81 kiloda U15 kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan AK Nasreddin Spor Kulübü Sporcusu Furkan Geçitlioglu, 96 kiloda U17 Yildizlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan AK Nasreddin Spor Kulübü Sporcusu Polat Sahinkul, 59 kiloda U17 Yildizlar kategorisinde Türkiye ikincisi olan Aksehir Spor Kulübü Sporcusu Hatice Karagöz, Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya tarafindan altinla ödüllendirildi. Sporcularin Antrenörü Murat Korkmaz ile AK Nasreddin Spor Kulübü Baskani Ömer Akdi ve Kulüp Baskan Yardimcisi Sadik Kizilkuyu Baskan Akkaya’ya ve Aksehir Belediyesine destekleri için tesekkür etti.

Baskan Akkaya sporculara olan desteklerinin sürecegini kaydederek, “Aksehir halkimiz adina bu gençlerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Insallah Aksehirimizi, Nasreddin Hoca’nin torunlarini bugün oldugu gibi bundan sonrada en güzel sekilde temsil etmeye devam ederler” dedi.

Kaynak: İHA