Yelken Yarislarinda Sporculara Ödülleri Verildi

Izmit’in düsman isgalinden kurtulusunun 100. Yili kutlamalari kapsaminda düzenlenen yelken yarislarinda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Izmit’in düsman isgalinden kurtulusunun 100.yilinda yelkenler Izmit Körfezi’ne açildi. Izmit Belediyesinin Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Yelken Il Temsilciligi ve Izmit Yelken Kulübü ile birlikte düzenledigi 28 Haziran Izmit’in Kurtulusu Kupasi Yarislarinin ödül töreni bugün Izmit Yelken Kulübü’nde düzenlendi.

2 gün süren yarislarin ödül törenine Baskan Hüriyet’in yani sira Baskan Yardimcisi Nurettin Bulut, Il Gençlik Hizmetleri ve Spor Sube Müdürü Turgay Bulut, TYF Kocaeli Il Temsilcisi Harun Gökden, Izmit Yelken Kulübü Baskani Güven Bozdag, Izmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Aga ve yelken sporculari katildi.

Programda konusan Baskan Hürriyet, Izmit’imizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yildönümünü bütün halkimizla, coskuyla kutlamanin büyük mutlulugunu yasiyoruz. Geleneksel hale getirmis oldugumuz yelken yarislarina katilan yarismacilarimiz ve onlari destekleyen ailelerine tesekkür ediyorum. Böylesine sportif aktivitelerle gençlerimizle ve çocuklarimizla kurtulus günümüzü kutlamak çok kiymetli. Spor, kültür ve sanati çocuklarimizin gelecegine katki sunan en önemli araçlar olarak görüyoruz ve destek olmaya gayret ediyoruz. Tüm kulüplerimizi, antrenörlerimizi ve yarismacilarimizi tebrik ediyorum” dedi.

Bayramoglu Yelken Kulübü, Çayirova Sisecam Spor Kulübü, Darica Yelken Kulübü, Derince Yelken Kulübü, Izmit Yelken Kulübü, Karamürsel Yelken Kulübü, MG Board Su Sporlari Kulübü ve Yarimca Yelken Kulübünün kiyasiya mücadele ettigi yelken yarislarinin ödül töreninde Baskan Hürriyet ilk olarak Il Gençlik Hizmetleri ve Spor Sube Müdürü Turgay Bulut, Izmit Belediyesi Spor Müdürü TYF Kocaeli Il Temsilcisi Harun Gökden, Izmit Yelken Kulübü Baskani Güven Bozdag’a plaket ve çiçek takdim etti. Ardindan dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kaynak: İHA