Üsküdar Anadolu 1908, Teknik Direktör Ali Karabiyik'la Anlasti

Türkiye’nin en eski kulüplerinden olan Üsküdar Anadolu 1908, Teknik Direktör Ali Karabiyik’la anlasti. Istanbul Birinci Amatör Küme’de mücadele eden yesil-beyazlilarda hedef sampiyonluk.

Teknik Direktör Ali Karabiyik’la anlasmaya varan Üsküdar Anadolu 1908, Karabiyik için imza töreni düzenledi.

Üsküdar Anadolu 1908 Baskani Abdulkadir Birinci; düzenlenen imza töreninde yaptigi açiklamada hedeflerinin sampiyonluk oldugunu söyledi.

Pandemi nedeniyle uzun bir durgunluk dönemi geçirdiklerini belirten Birinci, "Iki sezondur bekliyoruz. Futbolu çok özledik. Sampiyonluga oynayacak bir kadro kurmak için kollari sivadik. Ilk olarak teknik direktörümüz Ali Karabiyik ile sözlesme imzaladik. Ali Hoca’nin verecegi rapor dogrultusunda transfer çalismalarina baslayacagiz. Üsküdarli hemsehrilerimizin gurur duyacagi bir takim kuracagiz" dedi.

Yeni sezon hazirliklarina kisa sürede baslayacaklarini belirten Üsküdar Anadolu 1908 Teknik Direktörü Ali Karabiyik da "Baskanimiz Abdulkadir Birinci, hedefimizi sampiyonluk olarak belirledi. Biz de bu hedef dogrultusunda futbolcu arkadaslarimizi sampiyonluk için hazirlayacagiz" diye konustu.

Karabiyik, daha önce Istanbul Kastamonuspor, Yesilköyspor ve Modafenspor’u çalistirmisti.

Kaynak: İHA