TMOK 2020 Türkiye Fair Play Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafindan "Iyiye, dogruya, güzele" slogani ile bu yil 39'uncusu verilen Türkiye Fair Play Ödülleri'nin kazananlari açiklandi.

TMOK'tan yapilan açiklamaya göre, büyük ödülü kariyer dalinda Türkiye Cimnastik Federasyonu Baskani Suat Çelen, davranis dalinda Milli Kayakçi Sila Kara, tanitim dalinda TRT Spor'dan Mehmet Yusuf Savas kazandi. Toplumsal fair play ödülünü ise Adim Adim Olusumu elde etti.

Kariyer dalinda seref diplomasi ödülleri, Balikesir Alti Eylül Belediyesi ve Prof. Dr. Hasan Kasap'a verildi. Kutlama mektubunu ise Selçuklu Belediyespor elde etti.

Davranis dalinda seref diplomasi Fenerbahçe Opet Kadin Voleybol Takimi ve Istanbul Basaksehir Futbol Kulübünün olurken, kutlama mektubu Giresunspor ile Kayserispor'dan futbolcu Pedro Henrique'ye verildi.

Tanitim dalinda seref diplomasina Meteorolojinin Sesi Radyosu'ndan Hamdi Yüce Er ve "Sehir Sehir Eskrim Organizasyonu" layik görülürken, kutlama mektubunu Konya Basketbol Il Temsilcisi Hakan Kusçu ile TRT Spor'dan Murat Tarhan elde etti.

Kaynak: AA