Sporla Iç Içe Tatil Basladi

Bursa Büyüksehir Belediyesi koordinasyonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi ve Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü is birligiyle düzenlenen Yaz Spor Okullari basladi. 4-16 yas araligindaki çocuklarin yer aldigi Spor Okullari 3 ve 4 haftalik 3’er dönem halinde 11 bransta gerçeklestiriliyor.

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin yatirimlariyla Bursa, sporda da marka kent olma yolunda emin adimlarla ilerlerken, Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari da katildiklari organizasyonlarda sehrin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Alt yapi yatirimlariyla sporu tabana yayma hamlesi yogun sekilde sürerken, Büyüksehir Belediyesi koordinasyonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi ve Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü isbirligiyle, çocuklarda spor bilincinin gelistirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi maksadiyla her yil düzenlenen Spor Okullari basladi.

Ilk dönem 28 Haziran 2021 Pazartesi günü baslayan Spor Okullari 3 Eylül 2021 tarihinde son bulacak. 4-16 yas araligindaki çocuklarin yer aldigi, 3 ve 4 haftalik 3’er dönem halinde hafta içi ve hafta sonu yapilacak Spor Okullari, toplam 11 bransta (yüzme, okçuluk, boks, tenis, voleybol, basketbol, tekvando, jimnastik, satranç, masa tenisi ve karate) Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin modern, erisilebilir ve hizmet kalitesi yüksek tesislerinde düzenleniyor. Spor okullarinin ilk dönemine bin 400 ögrenci kayit yaptirirken, kayitlarin devam ettigi diger dönemlere de yogun ilgi bulunuyor. Yaz döneminde çocuklarin hem spor yapip hem de keyifli zaman geçirmelerine imkan saglayan Spor Okullari ile çocuklarin sporu, hayatlarinin bir parçasi haline getirmeleri ve yasamlari boyunca iyi bir sporcu ve vatandas kimligini benimsemeleri hedefleniyor.

Spor okulunda hafta içi egitimleri 3’er haftalik periyotlar halinde 1. dönem 28 Haziran-16 Temmuz, 2. dönem 26 Temmuz-13 Agustos, 3. dönem 16 Agustos-3 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Hafta sonu çalismalari ise 1. dönem 10-25 Temmuz, 2. dönem ise 7-22 Agustos tarihleri arasinda yapilacak. Spor Okulunda 3’er haftalik periyotlar halinde verilecek yüzme egitimlerinde ise hafta içi çalismalari 1. dönem 29 Haziran-16 Temmuz, 2. dönem 27 Temmuz-13 Agustos, 3. dönem 17 Agustos-3 Eylül tarihleri arasinda, hafta sonu egitimleri de 1. dönem 10 Temmuz-1 Agustos, 2. dönem 7-29 Agustos tarihleri arasinda gerçeklestirilecek.

Kayitlarin sürdügü Spor Okullari ile ilgili detayli bilgi www.bursa.bel.tr, www.bursabbspor.com ve www.bbbgenclikkulubu.com adreslerinden alinabilecek.

Kaynak: İHA