Sehitkamil Milli Sporcular Vali Gül'ü Ziyaret Etti

Sehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takimi, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü Sualti Sporlari Takimi ve Sehitkamil Belediye Spor Kulübü Sutopu Takimi’nda spor yasamlarina devam eden ve Türkiye’yi birçok uluslararasi organizasyonda temsil etme basarisi gösteren milli sporcular, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret ederek çalismalari hakkinda bilgiler verdiler. Sampiyon sporculari kutlayan Vali Gül, sporculara destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.



Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü teknik sorumlulari ve milli sporcular, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret etti. Paletli yüzme, sutopu ve yüzme branslarinda Dünya, Avrupa ve Türkiye sampiyonluklari bulunan yesil-siyahli kulübün rekortmen sporculari, gerçeklestirdikleri çalismalar ve bugüne kadar elde ettikleri basarilarla ilgili Vali Gül’e bilgi verdiler. Basari grafigini ilerleyen günlerde daha da yükselteceklerinin sözünü veren ay-yildizli sporcular, uluslararasi müsabakalarda Istiklal Marsi’ni söyletmenin, en büyük hayalleri oldugunu ve bunu basarmaktan büyük bir gurur duyduklarini ifade ettiler.

“Sporcularimizi desteklemeyi sürdürecegiz”

Sehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcularini kabulünde konusan Gaziantep Valisi Davut Gül, basarilarin katlanarak devam etmesi temennisinde bulunarak, “Ülkemize ve sehrimize yasattiklari büyük gururlar için tüm sporcularimizi ve teknik ekipte görev yapan antrenör arkadaslarimizi tebrik ediyorum. Ay-yildizli bayragimizin ödül kürsüsünde dalgalanmasi, hepimiz için çok büyük bir mutluluk. Sporcularimizin, bundan sonraki süreçte de basarilarinin katlanarak devam edecegine inaniyorum. Sehitkamil Belediye Baskanimiz Ridvan Fadiloglu ve degerli çalisma arkadaslarina, Gaziantep ve Türk sporuna olan büyük desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Bizlerin de sporcularimiza olan destegi insallah artarak devam edecek. Emegi geçen herkesi bir kez daha kutluyorum” dedi.

“Milli Takimlarimiza sporcu kazandirmak büyük bir mutluluk”

Ziyarette konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Milli Takim’a sporcu kazandirmanin çok büyük bir mutluluk oldugunu ifade ederek, “Valimize, spora verdikleri büyük desteklerden dolayi tesekkür ediyorum. Ihtisaslasmaya gittigimiz tüm branslarda hedefimiz, ulusal ve uluslararasi platformda sehrimizi en iyi sekilde temsil etmek ve ay-yildizli bayragimizi ödül kürsülerinde dalgalandirmaktir. Çok sükür, çok önemli basarilar elde ettik. Hedefimiz, basari grafigini çok daha yukariya tasimak. Milli Takim’a sporcu kazandirmak, bizler adina çok büyük bir mutluluk. Emegi geçen herkesi yürekten kutluyorum. Sporcularimiza bundan sonraki süreçte katilacaklari organizasyonlarda basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA