Sanliurfa Valisi Abdullah Erin, Sampiyon Sporcuyla Bilek Güresi Tuttu

Sanliurfa Valisi Abdullah Erin, bilek güresinde Türkiye birinciligi ve Avrupa üçüncülügü bulunan milli sporcu Abdussamet Ocakoglu'nu makaminda kabul ederek, bilek güresi tuttu.

Valilikten yapilan yazili açiklamaya göre, Vali Erin, genç sporcu Ocakoglu ile antrenörü Ilyas Mintas'i makaminda kabul etti. Erin, sohbet ettigi Ocakoglu ile bilek güresi yapti.

Güresin ardindan genç sporcuya basarisindan dolayi tebrik eden Vali Erin, "Gençlerimizin yetenekleri dogrultusunda desteklenmeleri halinde ne büyük basarilar elde ettigine defalarca sahit oluyoruz. Abdüssamet kardesimiz de elde ettigi Türkiye sampiyonlugu ve Avrupa'daki derecesiyle hem Sanliurfa'nin hem de ülkemizin gururu olmus, Türk Milletinin bükülmez bilegini temsil etmistir. Kendisine basarilar diliyor, gençlerimize örnek olmasini diliyorum." dedi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Bedensel Engelliler Bilek Güresi Kulübü milli sporcusu olan Ocakoglu, 55 kilo gençler klasmaninda Türkiye sampiyonu olmus, 14-22 Mayis 2021 tarihlerinde Polonya'da düzenlenen Avrupa Sampiyonasina da Türkiye'yi temsilen katilarak, Avrupa 3'üncülügü elde etmisti.

Kaynak: AA