Nevsehir Belediyespor, Yalovaspor'dan Cemal Dogu'yu Transfer Etti

TFF 3. Lig ekiplerinden Nevsehir Belediyespor, Yalovaspor’dan kanat oyuncusu Cemal Dogu’yu kadrosuna katti.

Sportif Direktörlük görevine Tuncay Koçin ve Teknik Direktörlük görevine Yusuf Tokaç’i getirdikten sonra transfer çalismalarina hiz veren Nevsehir Belediyespor, Ömer Gür’ün ardindan kanat takviyesini Cemal Dogu ile gerçeklestirdi.

Daha önce Diyarbakirspor, 24 Erzincanspor, Van BBSK, Cizrespor ve Turgutluspor gibi kulüplerde oynayan ve geçtigimiz sezonun ikinci yarisinda Yalovaspor’da forma giyen 30 yasindaki Cemal Dogu, kulüp yöneticileri ile yaptigi son görüsmenin ardindan kendisini kirmizi-beyazli ekibe baglayan sözlesmeyi imzaladi.

Sag kanatin yani sira sol kanat ve forvet arkasi pozisyonunda da oynayabilen Cemal Dogu, imza töreninin ardindan Nevsehir Belediyespor formasi ile ilk pozunu verdi.

Nevsehir Belediyespor gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayi son derece mutlu oldugunu belirten Dogu, camiaya layik olabilmek için çalisacagini söyledi.



Dogu, “Tüm spor camiasinin yakindan tanidigi ve hedefleri olan bir takimda oynayacagim için heyecanliyim. Umarim sahadaki mücadelemle taraftarlarimizin kisa sürede kendimi gösteririm. Bana bu firsati verdigi için yöneticilerimize ve teknik heyetimize tesekkür ediyorum” dedi.

Cemal Dogu’nun takima çok sey katacagina inandiklarini ve kendisine güvendiklerini söyleyen Nevsehir Belediyespor Kulüp Baskani Nafiz Dirikoç, oyuncuya yeni sezonda basarilar diledi.

Takimin eksik bölgeleri için transfer çalismalarini büyük bir titizlikle sürdürdüklerini kaydeden Dirikoç, Nevsehir’e yakisan bir takim olusturacaklarini açikladi.

Dirikoç, “Önemli olan birlik beraberlik. Beraberlik oldugu sürece de Nevsehir Belediyespor daha iyi yerlerde olacaktir. Herkesin Nevsehir Belediyespor’a destek olmasini istiyoruz. Takimimiza en çok faydali olacak, bizi üst seviyelere tasiyacak karakterli, azimli, heyecanli ve en önemlisi takim ruhu ve disiplinine uyumlu bir oyuncu grubu olusturacagiz. Yaptigimiz görüsmeler sonrasi sözlesme asamasina geldigimiz oyunculari önümüzdeki günlerde kamuoyu ve taraftarlarimizla paylasacagiz” dedi.

Kaynak: İHA