Nevsehir Belediyespor'da Hüseyin Civelek Yuvaya Döndü

Transfer çalismalarini sürdüren Nevsehir Belediyespor, Hüseyin Civelek’i kadrosuna kattigini açikladi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Nevsehir Belediyespor, transfer çalismalari kapsaminda defansa bir takviye daha yapti. Kirmizi-beyazli kulübün BAL Ligi’nde sampiyon olarak 3. Lig’e yükseldigi 2017-2018 sezonunda formasini giyen sol bek Hüseyin Civelek yeniden takima katildi.

Daha önce Yesil Bursa A.S, Bucaspor 1928 ve Denizli Belediyespor formalarini giyen ve geçtigimiz sezonu Yenisehir Belediyespor’da geçiren 31 yasindaki oyuncu Kulüp Baskani Nafiz Dirikoç’un da katildigi törenle kendisini kirmizi-beyazli kulübe baglayan sözlesmeye imza atti.

Yeniden Nevsehir Belediyespor’a döndügü için çok mutlu oldugunu belirten tecrübeli defans oyuncusu kirmizi-beyazli forma ile yeni sampiyonluklar yasamak istedigini söyledi.



Civelek, “Nevsehir’de çok güzel günler geçirdim. Sampiyonluk sevinci yasadigim kente yeniden dönmek, kirmizi-beyazli taraftarlar önünde futbol oynayacak olmak beni çok heyecanlandiriyor. Bana güvenen ve bu formayi yeniden giymemi saglayan kulüp yöneticilerimizi ve teknik heyetimizi mahcup etmeyecegim” dedi.

Dirikoç’ta Civelek’e basarilar dileyerek taraftarlarin bekledigi transferleri gerçeklestirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.



“Taraftarlarimiza sürprizlerimiz olacak” diyen Dirikoç, imza asamasina geldikleri kisa sürede kamuoyu ile paylasacaklarini açikladi.

Kaynak: İHA