Nevsehir Belediyespor 2 Oyuncuyu Renklerine Bagladi

TFF 3. Lig ekiplerinden Nevsehir Belediyespor, 2 oyuncu transfer etti.

Kulüpten yapilan yazili açiklamaya göre, TFF 3 Lig'e gelecek sezon iddiali girmek isteyen kirmiz-beyazli ekip, Yalovaspor'dan kanat oyuncusu Cemal Dogu ile Cizrespor'da forma giyen defans oyuncusu Burak Koçer'i renklerine bagladi.

Futbolcular, kulüp Baskani Nafiz Dirikoç ile sözlesmeyi imzaladi.

Imza töreninin ardindan Nevsehir Belediyespor formasini giyen Cemal Dogu, kulübe transfer olmaktan dolayi mutluluk duydugunu, sahada verecegi mücadeleyle takima faydali olmak için çabalayacagini belirtti.

Burak Koçer de Nevsehir ekibin bir parçasi olmanin heyecan verici oldugunu, takimin ve taraftarin beklentilerini karsilamak için ter dökecegini söyledi.

Kulüp baskani Dirikoç ise teknik heyetin raporu dogrultusunda transfer komitesi tarafindan olusturulan liste dahilinde oyuncularla anlasmak için çalismalarini sürdürdüklerini kaydetti.

Taraftarin, gurur duyacagi bir takim olusturacaklarini dile getiren Dirikoç, "Önemli olan birlik beraberlik. Beraberlik oldugu sürece de Nevsehir Belediyespor daha iyi yerlerde olacaktir. Bizi üst seviyelere tasiyacak karakterli, azimli, heyecanli ve en önemlisi takim ruhu ve disiplinine uyumlu bir oyuncu grubu olusturacagiz." diye konustu.

Kaynak: AA