Nevsehir Belediye Baskani Savran, Halterde Basari Gösteren Sporculari Ödüllendirdi

Nevsehir Belediye Baskani Mehmet Savran, halter bransinda basari göstererek milli takima davet edilen yildiz kategorisindeki sporculari çeyrek altinla ödüllendirdi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Baskan Savran, Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü sporcularini makaminda kabul etti.

Savran, Türkiye Halter Federasyonu tarafindan Bursa’da düzenlenen U-15 ve Yildizlar Ferdi Türkiye Halter Sampiyonasi’na katilarak basari elde eden sporculari ve teknik ekibi tebrik etti.

Elde ettikleri derecelerden ötürü milli takim kampina davet edilen sporcular Yasar Karaca, Eray Çaylak ve Furkan Orhan'a çeyrek altin hediye eden Savran, 20 Agustos'ta Polonya'da yapilacak Avrupa Yildizlar Halter Sampiyonasi'nda da kendilerine basari diledi.

Kulüp bünyesindeki tüm sporculardan basarilara imza atmalarini beklediklerini kaydeden Savran, "Kulübümüz bünyesinde önemli basarilara imza atan sporcularimizin, milli forma ile Türkiye'yi uluslararasi müsabakalarda basariyla temsil edecegine yürekten inaniyorum. Büyük emeklerle kazandiklari basarilar dolayisiyla tüm hemsehrilerimiz adina sporcularimizi, ailelerini ve antrenörlerini yürekten kutluyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA