Manisa'da Spor Okullari Çocuklar Için Açildi

Manisa Büyüksehir Belediyespor Spor Okullari; basketbol, voleybol, okçuluk ve yüzme branslarinda egitim vermeye basladi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor, tüm dünyayi etkisi altina alan korona virüs salgini ile mücadele tedbirleri kapsaminda 16 Mart 2020 tarihinde alinan yönetim kurulu karari ile tüm sportif faaliyetlere ara verildigini duyurmustu. Gelinen süreçte kademeli normallesmenin 3. Etabi göz önüne alinarak spor okullari faaliyetleri yeniden basladi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Spor Okullari kapsaminda basketbol, voleybol, okçuluk ve yüzme branslarinda kurslarini açti.

Manisa Büyüksehir Belediyespor bünyesinde açilan spor okullarina katilan çocuklar, alaninda uzman egiticiler ile sportif becerilerini gelistirerek, bedensel ve zihinsel gelisimlerine katki saglayacaklar.

Çocuklarini basketbol, voleybol ve okçuluk branslarina kayit yaptirmak isteyen vatandaslarin Tevfik Lav Spor Tesislerini ziyaret edebilir ya da 0236 233 67 48 numarali telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

Yüzme kurslarina kayit yaptirmak isteyen vatandaslarin da Tarik Almis Kapali Yüzme Havuzu ve Spor Salonunu ziyaret edebilir veya 0236 232 09 82 - 233 75 99 numarali telefonlardan bilgi alabilecekleri belirtildi. Basketbol, voleybol ve okçuluk kurslarina kayit yaptiran çocuklara, malzemeleri ücretsiz olarak verilecek.

Kaynak: İHA