Konyaspor Kulübü Baskani Özgöçken Açiklamasi 'Transferde Hassas Davraniyoruz'

Konyaspor Kulübü Baskani Fatih Özgöçken, prensipte anlastiklari bazi oyuncular oldugunu, transferde hassas davrandiklarini söyledi.



Kayacik Tesisleri'ndeki yeni sezonun ilk antrenmani öncesi gazetecilere açiklamada bulunan Özgökçen, tüm kulüplerin futbolculari için sakatlanmanin olmadigi bir sezon dileyerek, sunlari kaydetti:

"Tabii hem sosyal medyadan hem de bize gelen duyumlardan transfere iliskin serzenisler duyuyoruz. Göreve geldigimizde dedigimiz gibi, bu kulübün 1 lirasini bile heba etmek istemiyoruz. Bu noktada çok düsünerek transfer yapmak istiyoruz. Zaten bütün kulüpler de ayni sekilde devam ediyor. Hassas davraniyoruz. Transferle ilgili sunu belirtmek istiyoruz. Bugün 4 futbolcuyla imzalari attik. Insallah sehrimize hayirli olur. Ayrica prensipte anlastigimiz bazi oyuncular da var. Ama sözlesme tamamlanmadan bunlari açiklamak dogru olmaz. Insallah kisa sürede onlari da açiklariz."

Özgökçen, Türkiye Futbol Federasyonuna gelecek sezon Konyaspor'un kurulusunun 100. yili olmasi nedeniyle 2021-2022 sezonunun "Süreyya Ege" ligi olmasi konusunda basvuruda bulunacaklarini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA