Konyaspor'da Transfer Çalismalari

Iç transferde Alper Uludag ve Eray Birniçan ile sözlesme yenileyen yesilbeyazlilar, dis transferde 1922 Konyaspor'dan Ekrem Kayilibal ile Altinordu'dan Ogulcan Ülgün'ü renklerine bagladi.

Süper Lig ekiplerinden Ittifak Holding Konyaspor, iç transferde Alper Uludag ve Eray Birniçan ile sözlesme yenilerken, dis transferde 1922 Konyaspor'dan Ekrem Kayilibal ile Altinordu'dan Ogulcan Ülgün'ü renklerine bagladi.

Yesil-beyazli kulüpten yapilan açiklamada, MEDAS Konya Büyüksehir Stadi'nda düzenlenen imza törenine Alper Uludag, Eray Birniçan, Ekrem Kayilibal ve Ogulcan Ülgün ile Konyaspor Ikinci Baskani Serhat Güler, asbaskanlar Süleyman Oguz ve Sertaç Tuza'nin yani sira yönetim kurulu üyesi Ali Camgöz katildi.

Açiklamada, "Kulübümüz, Alper Uludag ile 1, Eray Birniçan ile 1, Ekrem Kayilibal ile 2 ve Ogulcan Ülgün ile 3 yillik sözlesme imzaladi. 1922 Konyaspor’umuzdan kadromuza dahil ettigimiz 21 yasindaki futbolcumuz Ekrem Kayilibal, sag kanat ve forvet mevkiinde formasini terletecek. Altinordu’dan transferimiz Ogulcan Ülgün ise orta saha ve ön liberoda görev yapacak. Ogulcan Ülgün takimimizda 35, Ekrem Kayilibal 99, Eray Birniçan 34 ve Alper Uludag ise 25 numarali formalarimizi giyecek." denildi.

Kaynak: AA