Kahramanmaras'ta Yaz Spor Okullari 5 Temmuz'da Açiliyor

Kahramanmaras'ta Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan yaz spor okullarinin 5 Temmuz'da açilacagi bildirildi.,



Gençlik ve Spor Il Müdürü Cemil Boz, Osman Sayin Spor Kompleksi'nde düzenlenen törende, yaz spor okulunda 23 bransta gençleri sporla bulusturmayi hedeflediklerini söyledi.

Boz, Türk sporunun gelismesi gençleri spora tesvik etmek için ve gençlere daha iyi spor faaliyetleri sunmak adina çok çalistiklarini ifade etti.

Bünyelerinde 11 ilçede bulunan spor tesislerinin 5 Temmuz'da açilacagini belirten Boz, sunlari kaydetti:

"Atletizm, aticilik, badminton, basketbol, bisiklet, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güres, halter, hentbol, judo, karate, kano, masa tenisi, okçuluk, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme, wushu branslarinda yaz spor okullari açilacak. Engelsiz bireylerimiz unutulmadi. spora tesvik etmek ve spor yoluyla sosyal hayata katilimlarin arttirilmasini amaçladigimiz bedensel, görme, isitme, özel sporcular için engelsiz spor okullarimizi açarak engelsiz bireylerimizi de sporla bulusturacagiz. Ailelerin çocuklarini gönül rahatligiyla getirebilecekleri özellikler sahip okullarimizda spor yapanlar arasindan yarinin sampiyonlari olabilecek kabiliyette çocuklarimizin çikacagina inaniyorum. Bu vesileyle Yaz Spor Okullari'nin hayirli olmasini temenni ediyorum."

Kaynak: AA