Isparta Belediyesi'nde Futbol Turnuvasi

Isparta Belediyesi müdürlükler arasi futbol turnuvasi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in yaptigi baslama vurusu ile basladi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, turnuvanin açilisinda sporculari yalniz birakmadi. Sporculara basari dileklerini ileten Baskan Basdegirmen, turnuvanin açilis maçlari olan Itfaiye Müdürlügü ile Mali Hizmetler Müdürlügü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ile Veteriner Isleri Müdürlügü karsilasmalarinin baslama vurusunu yapmasiyla basladi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, turnuvaya katilan tüm takimlara basari dileklerini iletti. Ilkini 2019 yilinda yaptiklari müdürlükler arasi futbol turnuvasinin, pandemi dolayisiyla 2020 yilinda yapilamadigini söyleyen Baskan Basdegirmen, bu yil 2.’si düzenlenen turnuvanin final maçiyla son bulacagini kaydetti.

Basdegirmen, “Turnuvanin centilmenlik kurallari içerisinde geçmesini diliyorum. Arkadaslarimiz sampiyonluk için mücadele verecekler. Bu turnuvalarla personelimiz arasindaki arkadaslik baglari da güçleniyor” dedi.

Saglikli hayat için sporun önemine de deginen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Tüm takimlarimiz turnuvaya hazir. Ben tüm takimlarimiza ve sporcu arkadaslarima basarilar diliyorum” görüslerinde bulundu. Milli Egemenlik Stadinda baslayan turnuva 14 Temmuz’da oynanacak final maçiyla son bulacak.

Kaynak: İHA