HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Sampiyon Izmir BBSK

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancioglu: 'HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde finale kalan 4 takimin da formalarinda HDI Sigorta logosunu tasimasi bizim için bir gurur kaynagiydi'.

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezonu sampiyonu, Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Izmir BBSK) oldu.

HDI Sigorta'dan yapilan açiklamaya göre, 3 etap ve play-off tek devre lig usulüne göre düzenlenen HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde dün itibariyla sona gelindi.

Play-off final serisinde Besiktas HDI Sigorta ile karsilasan Izmir BBSK, seriyi 2-0 önde tamamlayarak 2020-2021 sezonu sampiyonu oldu.

Final mücadelesi veren Besiktas HDI Sigorta ikinci olurken, 1907 Fenerbahçe 3'üncü ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi ise sezonu 4'üncü bitirdi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Baskani Arif Ümit ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancioglu'nun katilimiyla düzenlenen final seremonisinde, Izmir BBSK oyuncusu Ahmet Efetürk, play-off serisinin "En Degerli Oyuncusu (MVP)" seçildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancioglu, "HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde finale kalan 4 takimin da formalarinda HDI Sigorta logosunu tasimasi bizim için bir gurur kaynagiydi. Olaganüstü mücadeleleri ile bizlere seyir keyfi yüksek bir sezon yasatan tüm takimlarimiza tesekkür ediyor, ligde 5'inci kez sampiyon olmaya hak kazanan Izmir'imizi gönülden kutluyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA