Giresunspor Saglik Kontrolünden Geçti

Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor’un futbolculari, yeni sezon öncesinde Ordu’da saglik kontrolünden geçti.

Yesil-beyazli futbolcular, yeni sezon öncesi saglik kontrolünden geçmeye basladi.

2021-2022 sezonunda Süper Lig’de mücadele etme hakkini elde eden Giresunspor futbolculari, Giresunspor ile Medical Park Hastaneler Grubu’nun imzalamis oldugu saglik sponsorlugu anlasmasi sonrasinda Medical Park Ordu Hastanesi’nde saglik kontrolünden geçti. Futbolcular hastanede ortopedi ve travmatoloji, kardiyoloji, genel cerrahi, nöroloji, kulak burun bogaz, göz sagligi ve hastaliklari polikliniklerindeki tetkiklerinin ardindan EKG, EKO, solunum fonksiyon testi, radyoloji ve EFOR testinden geçti.

Takim kaptani Eren Tozlu, kisa süre sonra sezon hazirliklarinin baslayacagini ve Süper Lig’de mücadele edecek olmanin kendileri için gurur kaynagi oldugunu belirterek, “44 yil sonra bu takim Süper Lig’de, bu da bizim için çok büyük bir gurur kaynagi. Önemli olan bu ligde basarili olabilmek, çok uzun bir süre sonra bu basari yakalandi. Bunun degerli olabilmesi için saglam temeller atilip, uzun süre bu ligde kalmak lazim. Insallah sezona iyi bir baslangiç yapip, daha sonra ilerleyen süreçte iyi bir sekilde sezonu bitiririz” dedi.

Takimin Brezilyali oyuncusu Serginho ise, “Çok uzun süredir, 44 yildir bekleyen bir Giresunspor vardi, bu hasreti dindirdigimiz için çok mutluyuz. Gelecek sezon için de elimizden geleni yapip en iyi sonucu alacagiz. Taraftarlar da çok uzun süredir bekliyorlardi. Umarim, bu bekleyis ve umut çok güzel bir sekilde sonuca dönüsür ve elimizden geleni yapariz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA