Çeyrek Final Maçi Pazar Günü Diyarbakir Stadi'nda

Diyarbakirspor ile Baglar Belediyespor arasinda oynanacak BAL çeyrek final karsilasmasi 3 Temmuz Pazar günü saat 17.00’da Diyarbakir Stadi’nda oynanacak.

Bölgesel Amatör Lig’de oynanacak çeyrek final, yari final ve final müsabakalarinin programi açiklandi. 2020 - 2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakalari 56 ilden 108 takimin katilimiyla 4 bölgede 32 grupta oynandi. Müsabakalar sonucunda 30 grup birincisi belirlenirken, puan ve kendi aralarinda oynadiklari müsabakalarda esitlik olan 2 grupta birinciler kura ile belirlendi. 8’er takimli 4 bölgenin çeyrek final, yari final ve final müsabakalari TFF tarafindan belirlenen program dogrultusunda oynanacak. Grup asamasi sonunda 4.Bölge 3.Grup’ta birinci olan Diyarbakirspor ile 4.bölge 4. grupta birinci olan Baglar Belediyespor arasindaki çeyrek final maçina Diyarbakir Stadi ev sahipligi yapacak.

Yari final 7 Temmuz’da, final 11 Temmuz’da

Her bölgenin 1. ve 2. müsabakalarinin galipleri ile 3. ve 4. müsabakalarinin galipleri yari final müsabakalarini 07 Temmuz 2021 Çarsamba günü, Final müsabakalari ise her bölgenin yari final müsabakalarinin galipleri arasinda 11 Temmuz 2021 Pazar günü oynayacak. Çeyrek final, yari final ve final müsabakalarinin normal süresinin beraberlikle sonuçlanmasi halinde 15’er dakikalik iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde sonuç bozulmazsa seri penalti atislari sonucu kazanan takim belirlenecektir.

4 Bölgede oynanacak olan final müsabakalarinin galibi olacak 4 takim, TFF 3. Lig’e çikmaya hak kazanacak.

Kaynak: İHA