Buz Hokeyinde Yildizlar Ve Minikler Madalyalarini Aldi

Hatay Gençlik Spor ve Il Müdürlügü tarafindan “Buz Hokeyi Yildizlar ve Minikler” sezon finali müsabakasi düzenlendi.

Antakya Buz Pateni salonunda gerçeklestirilen final müsabakasina Hatay Valisi Rahmi Dogan, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay Gençlik Spor ve Il Müdürü Cemil Sensöz ile sporcularin aileleri katildi.

Dereceye giren takimlara madalya ve kupalari Vali Dogan ve Milletvekili Çelik tarafindan verildi.

Ikinci Kademe Buz Hokeyi Antrenörü Adem Arslan, Antakya Buz Pateni Salonunun iki yildir aktif olarak alt yapi sporculari yetistirdigini belirterek, "Hedefimiz Antakya’da milli sporcu yetistirmek. Buz hokeyi sporu diger sporlara daha az revaçta oldugu için bu anlamda millilik daha önemli ve hizli bir sekilde olabilir. Bizim istegimiz sevgili Antakya halkindan bize destekte bulunmalari ve çocuklarini buz patenine yazdirmalari" dedi.

Buz Hokeyi Antrenörü Mert Ezer ise, “Geçen yil Ankara’da minikler müsabakasina katildik. Minikler müsabakasinda madalya ödülü herkese verildi.

Biz de burada aynisini yaptik. Biz bu yil çocuklari Ankara’ya götüremedik. Onlari sevklendirme adina burada sezon finali maçi yaptik. Katilim yüksekti. Tüm Antakya halkini buz patenine ve hokeyine davet ediyorum.” diye konusu.

Kaynak: İHA