Bodrumspor'da Riza Karakaya 6. Kez Baskan Oldu

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da 6’nci kez baskan seçilen Riza Karakaya, “Nasil turizmin sampiyonlar liginde Bodrum varsa insallah futbolun önce Süper Ligi’nde arkasindan Avrupa kupalarinda Bodrumsporumuz olacak” dedi.



Deniz Ticaret Odasi Bodrum Subesi’nin toplanti salonunda yapilan ve Belediye Baskani Ahmet Aras’in da katildigi genel kurulda; yönetim kurulu üye sayisinin 21’e çikarilmasi, kulüp bünyesinde kürek, tenis ve voleybol branslarinin açilmasi ile kulüp üyelerinin 2021 yilina kadar olan aidat borçlarinin silinerek bundan sonraki dönemde aidat borçlarini ödemeyenlerin genel kuruda oy kullanma hakkinin olmamasi yönündeki 3 önerge oybirligi ile kabul edildi.

Tek liste ile gidilen seçime kulübün bin 100 üyesinin 80’i katildi.

Seçimde tek aday Riza Karakaya ve ekibi, açik yapilan oylamada oylarin tamamini aldi. Böylece Bodrumspor’da 6’inci kez Riza Karakaya dönemi baslamis oldu.

“Hedef önce Süper Lig, daha sonra Avrupa”

Oylamanin ardindan kürsüye gelen Baskan Karakaya, yesil beyazli kulübün hedeflerinden de bahsederek söyle dedi: “Hem altyapiyla hem üstyapiyla genç futbolculari da kullanarak, yetistirerek zaman içinde Bodrum’u hak ettigi yere getirecegiz. Nasil turizmin sampiyonlar liginde Bodrum varsa insallah futbolun önce Süper Ligi’nde arkasindan Avrupa kupalarinda Bodrumsporumuz olacak. Bodrumspor olarak 11 bransta devam ediyorduk. Simdi 3 brans daha ekliyoruz; kürek, voleybol ve tenis. Özellikle voleybolda güzel isler yapmak istiyoruz. Özellikle kiz takiminda altyapilarla baslayip ileri götürecegiz. Yelkeni daha çok canlandiracagiz. Yelkende milli takimimiz 3’üncü oldu. Içerisinde bizim sporcularimiz da vardi. Yelkende çok daha güzel basarilari hep birlikte elde edecegiz”

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras ise Bodrumspor’un borçlarinin yapilandirdigini ifade ederek “Birilerine telefon edip de ‘su kadar para lazim, aman futbolcu kaçiyor’ demiyoruz artik. Bundan kurtulduk, çok önemli bir sey bu. Vergi borçlarimizi yapilandirdik, SGK’yi vergi borçlarini A.S.’ye devrettik. Futbolcu alacaklarini A.S.’ye devrettik. Kulübümüz tertemiz, yapilandirmadan sonra bu seneyi karla kapatti. Ancak yapilandirma ile ilgili ödemeler devam edecek. Bununla ilgili de bütün Bodrum’un kulübe sahip çikmasi lazim. Sadece belediye degil, Bodrum’da Ticaret Odamiz var, Esnaf Odamiz var, Otelciler Dernegimiz var, denizcilerimiz var. Yani herkesin bu kulübe sahip çikmasi gerekiyor. Bodrum’da yine büyük firmalarimiz var. Herkesin nasil sahip çikmasi gerekiyor? Forma reklami vererek, stadyumda reklam vererek kulübe sahip çikmasi gerekiyor" dedi.

Riza Karakaya baskanligindaki yönetim kurulu su isimlerden olustu;

Hüseyin Gözütok, Gürkan Topan, Arif Karaman, Baran Akcan, Fatih Öztarakçi, Fatih Murat Yildiz, Halil Teke, Hadi Türk, Muhammet Karapinar, Murat Önder, Zeynel Kiliç, Haci Ibrahim Dalda, Aydin Güven, Yüksel Aslan, Caner Tuna, Coskun Aras, Taskin Hasemoglu, Soykan Kurtulus, Mehmet Dagoglu, Murat Süren

Kaynak: İHA