Yunusemre Belediyespor'da Umutlar Gelecek Sezona Kaldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Yunusemre Belediyespor 6. hafta maçinda Lider Bieksper Hacirahmanlispor ile 0-0 berabere kalarak ligi 7 puanla kapatti.

Yunusemre Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 3. Grup’ta liderligi garantileyen ve çeyrek final oynamaya hak kazanan Bieksper Hacirahmanlispor’u ligin son maçinda sahasinda agirladi. Mümin Özkasap Spor Tesisi’nde oynanan maçi Seçil Özdemir, Ayse Gacaroglu, Meryem Güler hakem üçlüsü yönetti. Yunusemre Belediyespor kaptani Aykut Eren, maç öncesi grup liderligini garantileyen Bieksper Hacirahmanlispor takimina çiçek vererek çeyrek finalde basarilar diledi. Maçin ilk yarisi 0-0 sona erdi. Ikinci yarida da gol olmayinca maç 0-0 sona erdi. Yunusemre Belediyespor puanini 7 yaparken, Hacirahmanlispor ise puanini 14’e çikardi.

Bieksper Hacirahmanlispor, grupta 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alip 12 gol atti ve kalesinde 5 gol gördü. Namaglup grup sampiyonu olan takim 3. Lig’e çikabilmek için çeyrek final mücadelesine çikacak. Bieksper Hacirahmanlispor’un birinci oldugu grupta Manisa Sanayispor 7 puanla 2., Yunusemre Belediyespor 7 puanla 3. ve Ahmetli Belediyespor da 6 puanla 4. olarak son sirada yer aldi.

Kaynak: İHA