TFF 1. Lig'in Yeni Takimi Eyüpspor'un Bolu Kampi Basladi

TFF 1. Lig’in yeni takimlarindan Eyüpspor, yeni sezon hazirliklarina basladi. Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, "Bir kenar oyuncusu ve orta saha oyuncusu bakiyoruz. Ikisini halledebilirsek transferi sonuçlandirmis olacagiz" dedi.

TFF 1. Lig’in yeni takimi Eyüpspor, yeni sezon hazirliklari kapsaminda Bolu’da çalismalara basladi.

Teknik direktör Zafer Turan yönetiminde Abant Tabiat Parki yolu üzerinde bulunan bir otelde toplanan ekip, aksam saatlerinde ilk antrenmanini yapti. Yeni sezonda bütün takimlara hayirli bir sezon dileyen Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, "Insallah geçen seneki gibi sonunda mutluluga ulasabilecegimiz bir sezon olur. Geçen sene de burada baslamistik. Yine hedeflerimiz büyüktü. Bu sene de hedefimiz var. Büyük hedefler pesindeyiz. Geçen seneki kadar kolay olmayacak belki ama hedefli bir takim yapip lige o sekilde girmek istiyoruz. Bütün takimlara hayirli bir sezon diliyorum" seklinde konustu.



"2 oyuncuyla transferi kapatacagiz”

Transfer çalismalari hakkinda konusan Turan, 2 oyuncuyla transferi kapatacaklarini ifade ederek, "Biz geçen seneden yaklasik 14-15 oyuncumuzu tuttuk. Bu dogrultuda transferi belirli mevkilere belirlemistik. 4-5 arkadasi aramiza kattik. Simdi 2-3 transferimiz daha var. 1 hafta içinde onlar da sonuçlanacak. Geçen seneki gibi transferi erken bitirip, bütün kadroyu kamp boyunca bir arada tutup süreç geçirirsek çok daha olumlu olacagini biliyoruz. O yüzden transferi bir an evvel bitirmek istiyoruz. Bu dogrultuda da zaten yönetimimiz çalismalari yapiyor. Çogunu da hallettik diye düsünüyoruz. Bir kenar oyuncusu ve orta saha oyuncusu bakiyoruz. Ikisini halledebilirsek transferi sonuçlandirmis olacagiz. 2 oyuncuyla transferi kapatacagiz insallah" diye konustu.



"7 hazirlik maçi oynayacagiz”

Bolu kampinda hazirlik maçlarini yogun tuttuklarini belirten Turan, "Kampimizi 3 etap seklinde düsünüyoruz. Ilk etapta ön hazirlik planimiz var. Ikinci etapta 3, üçüncü etapta da 4 tane hazirlik maçi yapmayi planliyoruz. Toplam 7 tane hazirlik maçi oynayacagiz. Hazirlik maçlarini fazla tuttuk. Yeni gelen arkadaslarimiz var, eski oyun sistemimiz var. Bunlari harmanlamamiz gerekiyor. Bu dogrultuda da maç programini biraz yogun tuttuk” ifadelerini kullandi.

"Çok sert bir lig olacak"

Ligin sert geçecegini düsündügü söyleyen Turan, "Ligde çok sehir takimi var. Lig geçen seneki gibi degil. Bu sene Süper Lig ayarinda bir lig olacak. Çok sert bir lig olacak. Burada hedefe ulasmak kolay degil. Biz hem oyun olarak hem kulüp olarak bu lige renk katmayi, hem iyi futbol oynamayi hedefliyoruz. Tabiki hedeflerimiz var. Bir üst lige çikmak her takimin hedefi. Bizim de bu hedefimiz var ama bu zorlu ligde ilk önce iyi futbol oynayip keyif almak, lige keyif katmak istiyoruz" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA