TFF 1. Lig'in Yeni Ekibi Eyüpspor, Bolu'da Kampa Girdi

Teknik direktör Zafer Turan:'Lig geçen seneki gibi degil. Çok sert bir lig olacak. Burada hedefe ulasmak kolay degil. Biz hem oyun olarak, hem de kulüp olarak bu lige renk katmayi ve iyi futbol oynamayi hedefliyoruz'

TFF 1. Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, yeni sezon öncesinde Bolu'da kampa girdi.

Bolu Dagi'nda bulunan Vonresort Tesisleri'nde teknik direktör Zafer Turan gözetiminde çalisan Istanbul ekibi, aksam antrenmanini isinma ve açma germe çalismasi yaparak tamamladi.

Turan, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, tüm takimlar için sakatliksiz, kazasiz, belasiz ve seyircili bir sezon dileginde bulundu.

Kendileri için de basari dileyen Turan, "Geçen sene de buradaydik. Burada baslamistik. Yine hedeflerimiz büyüktü. Bu sene de insallah hedefimiz var. Yine büyük hedefler pesindeyiz. Geçen seneki kadar kolay olmayacak belki ama bu senede hedefli bir takim yapip, lige o sekilde girmek istiyoruz." diye konustu.

Geçen seneden 14-15 oyuncuyu takimda tuttuklarini belirten Turan, "Transferi belirli mevkilere zaten belirlemistik. Bu dogrultuda 4-5 arkadasi aramiza kattik. Simdi 2-3 transferimiz daha var. Onlari da bekliyoruz. Bir hafta içerisinde onlar da sonuçlanacak." seklinde konustu.

Transfer çalismalarini bir an önce bitirmeyi istediklerini kaydeden Turan, "Kenar oyuncusu ve bir orta saha oyuncusu bakiyoruz. Ikisini halledebilirsek transferi sonuçlandirmis olacagiz. Dedigim gibi transferin yüzde 90'ini bitirdik." dedi.

Yaklasik bir ay boyunca Bolu'da olacaklarini ifade eden Turan, "Istanbul'da kendi tesislerimizde bir bakim onarim var. O bitinceye kadar buradayiz. Bu süreç bu sekilde geçecek." seklinde konustu.

Ligde birçok sehir takiminin oldugunu vurgulayan Turan, sunlari kaydetti:

"Lig geçen seneki gibi degil. Çok sert bir lig olacak. Burada hedefe ulasmak kolay degil. Biz hem oyun olarak, hem de kulüp olarak bu lige renk katmayi ve iyi futbol oynamayi hedefliyoruz. Tabii ki hedeflerimiz var. Bir üst lige çikmak. Bu zorlu ligde ilk önce iyi futbol oynayip keyif almak, keyif katmak istiyoruz lige. Bu dogrultuda çalismalar basladi. Hedefi olan çok takim olacak."

Kaynak: AA