Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin Sampiyonu Yalova'da Belli Oldu

Karaderili Sirketler Grubu CEO'su Tevfik Talas: 'Terma City olarak gerek spora gerek engel tanimayan sporculara destegimiz devam edecek. Böyle önemli bir organizasyonun parçasi olmaktan gurur duyduk'

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün (YOSK) ev sahipliginde Yalova Terma City'nin katkilariyla düzenlenen Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde haftalardir süren mücadelede Izmir Büyüksehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi sampiyon oldu.

Karaderili Sirketler Grubu açiklamasina göre, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Türkiye'de tekerlekli sandalye basketbolunun en iyi takimlari ve oyunculari yaristi. Sampiyon takim kupalarini; Yalova Il Genel Meclisi Baskani Hasan Soygüzel, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyon Baskani Arif Ümit Uztürk, IWBF Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Münir Gökmen, Yalova Gençlik ve Spor Il Müdürü Mehmet Kalyon ve Karaderili Sirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas'in elinden aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Tevfik Talas, HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde yer alan tüm takimlara kapilarini sonuna kadar açtiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Pandemi döneminde sürecin basindan bu yana otellerimizde tüm önlem ve tedbirleri üst seviyede uygulayarak sorunsuz bir sekilde ilerledik. Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin tüm etaplarinda Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi birçok dev takimin yer aldigi ülkemizin farkli bölgelerinden gelen 15 takimin sporcularina, hakemleri, federasyon yetkilileri olmak üzere yaklasik 500 kisilik kafileye ev sahipligi yapmaktan dolayi son derece onur duyduk.

Terma City olarak spora ve sporcuya destegimiz devam edecek. Engelli sporcularimiza kapilarimiz ardina kadar açik, onlar için elimizden gelen tüm engelleri kaldirdik. Terma City olarak gerek spora gerek engel tanimayan sporculara destegimiz devam edecek. Böyle önemli bir organizasyonun bir parçasi olmaktan gurur duyduk. Hem Yalova iline hem de spora katkimiz olduysa ne mutlu bize... Sampiyonlugu gögüsleyen Izmir Büyüksehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi'ni ve camiasini ve Süper Lig'de finali ikinci olarak bitiren Besiktas Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi'ni tebrik ediyorum."

Kaynak: AA