Sakaryaspor, Transfer Ettigi Futbolcularla Sözlesmeleri Imzaladi

Sakaryaspor yönetimi, teknik direktör Ercüment Coskundere ve prensipte anlasmaya varilan 11 futbolcudan 9’u ile Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda imza töreni düzenledi.

Sakaryaspor baskanligina seçilen Cumhur Genç ve yönetimi, prensipte anlasmaya vardigi teknik direktör Ercüment Coskundere ve 9 futbolcu için Sakarya Atatürk Stadyumunda toplu imza töreni düzenledi.

Anlasilan ancak askerde bulunan iki futbolcu ise askerlik sürecini tamamladiktan sonra yesil-siyahli takima katilacak. Sakaryaspor’un Tatangalar’indan bazilarinin da bulundugu imza töreninde saglik kontrolünden geçen Onur Karakabak, Hursit Tasçi, Oguz Kocabal, Savas Yilmaz, Serkan Odabasioglu, Irfan Akgün, Ömer Bozan, Mehmet Özdiraz ve Onur Ramazan Toprak ile sözlesme imzalandi. Tören sonrasinda ise taraftarlar mesaleler yakarak görsel sölen olusturdu.

Burasi Sakaryaspor kirginliklar burada çabuk unutulur

Imza töreninde konusan Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, “Yeni gelen futbolcu kardeslerimiz buradalar saglik kontrollerinden geçtiler sikinti yok. 2 oyuncu kardesimiz ise askerde olduklari için ayin 15’inde gelerek imzalarini atacaklar. Birazdan arkadaslarla ilgili toplu bir imza söleni yapacagiz. Ondan önce gerçeklesen kongreyle ilgili bir seyler söylemek istiyorum. Ne kadar birlestirici bir kongre yapmak isterken tekrar gene istedigimiz olmadi. Burasi Sakaryaspor kirginliklar burada çabuk unutulur takim sahaya indigi zaman burada herkesin tek derdi Sakaryaspor oluyor. Bizim tek eksigimiz suanda takimin sahada olmamasi ayin 12’sinde ilk kampi yapacagiz. Rüstemler Tesisinde girecegiz. Ondan sonra bir hafta buradayiz ve bayram izni verecegiz. Bayramdan sonra tekrar toplanip tekrardan kamplara baslayacagiz” seklinde konustu.



"Insallah biz bu sene direkt sampiyon olacagiz"

Bu sene sampiyonlugu hedeflediklerini belirten Genç, "Sakaryaspor’a kimse küsmez bugün belki kalbi kirilanlar olabilir neden? Bugün burada 4 senedir sampiyonlugu kaybeden bir Sakaryaspor var. Ciddi bir travma ama biz 6 aydir kurdugumuz ekiple bu ligin iyi oyuncularindan direkt hedefe gidecek bir kadro kurmayi planliyorduk. Kurdugumuz kadro, ilave edecegimiz oyuncularla bunu basaracaktir bundan süphemiz yok biz yeter ki birlik olalim. Biz dogrulari yapalim Allah her zaman dogrularin yanindadir. Insallah biz bu sene direkt sampiyon olacagiz. Bir hestek açtik ‘Kenetlen Sakarya’ bu saatten sonra sezon sonuna kadar kenetlenmemiz lazim. Biraz zamana ihtiyacimiz var kirginlik ve yilginliklarin son bulmasi için kisa sürede atlatiriz bir an önce sahaya inmemiz lazim. Transfer olarak 11 oyuncu aldik ama sahada bosluklarimiz var onlari da arastiriyoruz. Bizim oyun tarzimiza hocamiza oynatmak istedigi oyun tarzina göre oyuncular ariyor ve kadromuzu ona göre yapiyoruz. Acele etmiyoruz görüstügümüz oyuncular var, kampta her sey daha da netlesir ama kampa kadar 3-4 tane daha transfer yapacagimizi düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA