Nuri Sahin, Antalya'da Real Madrid Futbol Okulu'nun Sezon Açilisina Katildi

Fraport TAV Antalyaspor'un yildiz futbolcusu Nuri Sahin, Antalya'da faaliyet gösteren Real Madrid Vakfi Futbol Okulu'nun sezon açilisina katilarak, çocuklarla antrenman yapti.

Real Madrid Vakfi Futbol Okulu, Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya Otel'in futbol sahasinda düzenlenen törenle besinci sezon açilisini yapti. Açilisa, daha önce Real Madrid'de forma giymis olan ünlü futbolcu Nuri Sahin de katildi.

Etkinlikte çocuklarla pasta kesen 32 yasindaki oyuncuya, Real Madrid formasi hediye edildi.

Nuri Sahin, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, çocuklarin hayatlarina dokunmanin ve egitimle iyi bir birey haline getirerek örnek sporcular kazandirmanin çok önemli oldugunu söyledi.

Oglunun da futbol okulunda egitim aldigini belirten Nuri Sahin, "Ilk zamanlar futbolla pek arasi yoktu ama sevmeye basliyor. Futbolcu olmasinin pesinde degilim. Iyi bir evlat, iyi bir insan olsun baska bir sey istemiyorum. Spor yapmasini çok isterim ama özellikle 'futbolcu olsun, bizi kurtarsin' diye düsünmüyorum. Kendisi nasil mutlu olacaksa o meslegi seçsin." diye konustu.

Nuri Sahin, Real Madrid'in altyapi anlaminda örnek kulüplerden biri oldugunu vurguladi.

Açilisin ardindan bir saat süren idmanda yer alan Nuri Sahin, çocuklara teknik bilgiler verdi.

Real Madrid Futbol Okulu Sorumlusu Kadir Furkan Ilçi de 6-16 yas arasi çocuklarin egitim aldigi kursun bu sezon 12 hafta sürecegini kaydetti.

Kursun profesyonel ve UEFA lisansli antrenörler tarafindan verildigine dikkati çeken Ilçi, "Disaridan katilim da mümkün. Bunun için bizimle iletisime geçilmesi yeterli." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA