Mustafa Er Açiklamasi 'Hedefimiz En Üst Noktaya Kadar Çikabilmek'

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, yeni sezon öncesi yaptigi basin toplantisinda, “Biz kazanmak için her seyini ortaya koyacak bir ekip olusturmak istiyoruz. Hedefimiz en üst noktaya kadar çikabilmek” ifadelerini kullandi.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, yeni sezon hazirliklari öncesi yapilan ilk antrenmanda basin mensuplarinin sorularini da yanitladi. 41 yasindaki teknik adam, güzel bir hava ile çalismalara basladiklarini belirterek, sunlari söyledi:

"Hem sehrimiz, hem camiamiz, hem de bizim için yeni sezonun hayirli olmasini diliyorum. Geçen sene agir sakatliklar yasadik insallah bu sene yasamayiz. Bugün sezonu açiyoruz. Üç oyuncumuzun tedavi süreçleri devam edecek. Sözlesmesi sona ere Ataberk, Aykut, Onur ve Ismail Can ile yönetimimiz görüsüyor. Onlarin kalmasi için her türlü fedakarlik yapiliyor."

"Olumlu anlamda sinerji var”

Tesislerde herkesin mutlugu oldugunu belirten Mustafa Er, "Hepimizin hedefi ayni. Tesiste herkes mutlu, herkes gülüyor. Burasi bizim evimiz ve evimizde çok mutlu olmamiz gerekiyor. Taraftarimiz bizi zaten özledi bunu biliyoruz. Ilk iç saha maçinda çok güzel bir birliktelik olacaktir. Bulusacagimiz günü iple çekiyoruz. Sehirde olumlu anlamda sinerji var. Tekrar ayaga kalkip saglam adimlarla ilerlemek çok önemli" ifadelerini kullandi.

"Çok ciddi bir havuz olusturduk”

Transfer tahtasi ve gelebilecek mevcut oyuncularla ilgili de konusan Mustafa Er, "Oyuncularimizin istekleri anlamda biz her seyi biliyoruz. Bizim A planimiz, B planimiz, C planimiz her sey var. Çok zor olacak ama biz bu zorluga her anlamda hazir olacagiz. Sezon bittiginden beri ben ve teknik ekibim sürekli beraberdik. Çok ciddi bir havuz olusturduk ama bu havuzu güncellememiz gerekiyor. Bu süreç transfer sezonunun sonuna kadar sürecek gibi duruyor. Hemen hemen her mevkiye bakiyoruz” dedi.



"Ciddi teklif gelirse o zaman degerlendirilir”

“Mevcut oyuncularimiza da teklifler var” diyerek sözlerine devam eden 41 yasindaki teknik adam, “Oyuncularimiza teklifler var ama onlarin da burada kalip mutlu olacaklari ortam olusturmak istiyoruz. Herhangi bir oyuncumuza çok ciddi bir teklif gelir o zaman oturup degerlendiririz. Biz oyuncularimizla beraber sadece sahaya odakliyiz. 3-4 tane kiralik oyuncumuz vardi onlari da degerlendirecegiz. Su anki planimiz, programimiz 7-8 oyuncu transfer edebilmek. Biz kazanmak için her seyini ortaya koyacak bir ekip olusturmak istiyoruz. Hedefimiz en üst noktaya kadar çikabilmek" seklinde konustu.

Kaynak: İHA