Hacettepe'nin Yeni Baskani Bülent Üstündag Oldu

Hacettepe Kulübü Olaganüstü Seçimli Genel Kurulu'nda baskanliga Bülent Üstündag seçildi.



Genel kurul, Ilhan Cavcav Tesisleri'nde yer alan Hacettepe binasinda gerçeklestirildi.

Seçime tek aday olarak giren Bülent Üstündag, Hacettepe'nin yeni baskani oldu.

Hacettepe'nin mevcut baskani olarak kongreye gelen Nedim Yildirim, yaptigi konusmada, salgin kosullarinin zorluguna isaret etti.

Yildirim, her seye ragmen yarisi son ana kadar götürdüklerini ve buradan birçok genç oyuncuyu hem Gençlerbirligi hem de Türk futboluna kazandirdiklarini dile getirdi.

Mert Çetin, Berat Ayberk Özdemir gibi isimlere Arda Kizildag ve Ömürcan Artan'i eklediklerini söyleyen Yildirim, Bülent Üstündag ve Gençlerbirligi Baskani Niyazi Akdas'in her iki kulübü layik olduklari yere götürecegine inandigini ifade etti.

Hacettepe'nin yeni baskani Bülent Üstündag ise Hacettepe'nin Türk futbolu ve Gençlerbirligi için olan önemini bildigini belirterek, el birligiyle iki kulübün de özledigi günlere dönmesi için çalisacaklarini vurguladi.

Kongrenin kapanis konusmasini Gençlerbirligi Baskani Niyazi Akdas yapti. Akdas, Gençlerbirligi ve Hacettepe'nin bagina deginerek, Hacettepe'nin A takima güç verdigini, özellikle bu borçlu yapida Hacettepe'nin öneminin bir kat daha arttigini söyledi.

Kongrenin ardindan Bülent Üstündag, eski baskan Nedim Yildirim'a hizmetleri için plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak: AA