Fenerbahçe'den Teknik Direktör Açiklamasi

Fenerbahçe, yeni sezon yapilanmasiyla ilgili teknik direktör konusu üzerine bir açiklama yapti.

Fenerbahçe’de teknik direktör belirsizligi sürerken geçtigimiz günlerde Fenerbahçe Baskani Ali Koç tarafindan pazartesi günü açiklanacagi söylenen hoca konusunda resmi internet sitesinden bir açiklama yapildi. Teknik direktörün birkaç gün içerisinde açiklanacagi belirtilirken açiklamada su ifadeler yer aldi:

"Futbol Takimimizin yeni sezon yapilanmasi kapsaminda, Teknik Direktör anlasmamizi, bu sezonu ve önümüzdeki yillari kapsayacak uzun vadeli bir planlama ile yapacagimizi, daha önce camiamizin bilgisine sunmustuk.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, önümüzdeki sezon için mutlak sampiyonluk hedefi ile yola çikarken, camiamizi mutlu edecek sonuçlara imza atacak teknik direktörümüzü kulübümüzün imkanlari basta olmak üzere, uzun vadeli futbol akli, oynatacagi oyun sistemi gibi detaylari ile degerlendirmekteyiz.

Bu dogrultuda, bugün açiklamayi planladigimiz teknik direktörümüz ile ilgili imza asamasina gelinmis olmasina ragmen sözlesme süreci nihayete ermemistir. Sözlesme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde camiamiz ve kamuoyu ile paylasilacaktir."

Kaynak: İHA