Fenerbahçe'de Yeni Yönetim Mazbatasini Aldi

Fenerbahçe’de yeniden baskanliga seçilen Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri mazbatasini aldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Olagan Genel Kurulu’nda 6 bin 459 oy alarak yeniden baskan seçilen Ali Koç ve 6 bin 378 oy alan yönetim kurulu üyeler, düzenlenen törenle mazbatalarini aldi.

Fenerbahçe Baskani Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Baskani Vefa Küçük ve yeni yönetim kurulu üyelerinin hazir bulundugu mazbata töreni kulüp binasinda gerçeklestirildi.

Törenin açilis konusmasini yapan Yüksek Divan Kurulu Baskani Vefa Küçük, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yeniden seçilen Sayin Baskani, yeniden seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri, öncelikle seçim sonuçlarinin Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hayirlar ugurlar getirmesini diliyorum. 3 sene daha kulüp baskanimizin görevini basariyla sürdürmesini, basta sportif basarilar olmak üzere kulübümüzün bütün sporcularinin muvaffak olmasi için elinizden geleni yapmanizi ve mali durumumuzun eskisinden daha iyiye gitmesini ve yeni tesisler kazandirmanizi delegelerimiz, genel kurulu üyelerimiz adina hassaten rica ediyorum. Hem kendi adima hem de kongreyi yöneten baskanlik divani üyesi arkadaslarim adina ve genel kuruldaki bütün üyelerimizin icazeti adina sizleri tebrik ediyorum, basarilarinizin daim olmasini diliyorum. Yönetim Kurulu üyesi arkadaslarimizin da üçüncü seneden sonra 3 sene daha devam edecek arkadaslarimiz var, bu sene bu masada oturmak suretiyle göreve baslayip insallah 3 seneyi tamamlayacak arkadaslarimiz var. Toplam 21 Yönetim Kurulu Üyemizin de Sayin Ali Y. Koç baskanliginda ona diledigim bütün temennileri sizler için de diliyorum. Muvaffak olmanizi, kulübümüze yararli olmanizi diliyorum ve hepinize Allah’in yardimci olmasini temenni ediyorum. Simdi sizlere genel kurul sonuçlarina göre kesinlesmis seçim sonucu düzenledigimiz mazbatayi takdim edecegiz. Yönetim Kurulu Üyelerimizden baslamak suretiyle mazbatalari tek tek takdim edecegiz. Esas iktidarin sahibi olan yönetim sizlere geçecek” seklinde konustu.



Baskan Ali Koç: "Insallah bu dönem geçen döneme göre çok farkli olacak"

Mazbata töreninde kisa bir konusma yapan Fenerbahçe Baskani Ali Koç, "Öncelikle Vefa Bey’e, Vefa Beyin baskanliginda seçimli genel kurulumuzu idare eden divan baskanligina, hepinize hem iki gün için harcadiginiz mesai, emek, çaba, birlestirici ve yapici üslubunuz için çok çok tesekkür ederiz. Vefa Bey, her daim öyle olmustur. 3 Temmuz’da Vefa Bey, divan baskani degildi ama buraya, bu odaya gelen ilk kisi, pazar veya pazartesi, pazardan sonraki ilk gün Vefa Bey’di. Her zaman ben onun akil rehberligini yasadim, gördüm. Sonra da onun divan baskanliginda baskan olmak kismet oldu. Son 3 senede inisli çikisli zamanlar da yasasak Vefa Bey, her zaman danisabilecegimiz bir kisi olarak yanimizda oldu. Ben size hem geçmis için hem de son iki gün için sahsim ve yönetim kurulum adina, tüm Fenerbahçe camiasi adina çok tesekkür ediyorum. Insallah bu dönem geçen döneme göre çok daha farkli olacak. Çok daha güzel seyleri konusacagimiz, sonunda mutluluklarin olacagi, Fenerbahçe’nin hak ettigi yerde bulunacagi bir dönemin baslangici olacagina cani gönülden inaniyorum. Sag olun, var olun. Hepimizin yolu açik sansi bol olsun” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskani Vefa Küçük, Fenerbahçe Baskani Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerine tek tek mazbatalarini verdi.

Kaynak: İHA