Bursa'nin Ilk Ayak Tenisi Turnuvasi Kestel'de Gerçeklesti

Kestel Belediyesi tarafindan Bursa’da ilk olarak düzenlenen ayak tenisi turnuvasinda ödüller sahiplerini buldu. 32 takimin mücadele ettigi turnuvada Bursalona ve Lemon Cafe takimlari final oynarken, sampiyonluk kupasinin sahibi Lemon Cafe oldu.

Kestel Belediyesi tarafindan Bursa’da bir ilk olarak tertip edilen ayak tenisi turnuvasi, ödül töreni ile sona erdi. Kestel Stadyumu’nda gerçeklesen ve 32 takimin 1 hafta süren heyecan dolu karsilasmalarinda, takimlar sampiyon olabilmek için kiyasiya mücadele etti. Eleme usulü oynanan turnuvada Bursa Akademi takimi üçüncü olurken, rakiplerini bir bir eleyen Bursalona ve Lemon Cafe takimlari final müsabakasi oynadi. Kiyasiya geçen mücadelede Lemon Cafe, ayak tenisi turnuvasinin sampiyonu olurken Bursalona takimi turnuvayi ikinci olarak tamamladi. Turnuvada birinci olan takima 1500 TL, ikinciye 1000 TL, üçüncüye 750 TL, dördüncüye ise özel mansiyon ödülü verildi.



Bursa’da bir ilk

Ödül töreninin ardindan konusan Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, sporculari tebrik ederek, "Çok özel bir turnuvanin, kazasiz ve centilmence sonuna geldik. Öncelikle bunun mutlulugunu ve sevincini yasiyoruz. Kestel Belediyesi olarak Bursa’da ilk kez bir ayak tenisi turnuvasi düzenledik. 32 takimin yer aldigi turnuvada çok zevkli bir final maçi izledik. Sampiyon olan ve dereceye giren takimlarimiza ödüllerini verdik. Önümüzdeki süreçte de turnuvamizin devami gelecek. Çok güzel bir seyirci kitlesi ve enerji yakaladik. Sporcularimiza ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum" dedi.

Sampiyon olan Lemon Cafe takiminin kaptani Ismail Vurgun, "Çok heyecanli ve çekismeli bir turnuva oldu. Sonunda kazanan takim olduk, büyük mutluluk yasiyoruz. Takim arkadaslarima tesekkür ediyorum" dedi.

Ikinci olan Bursalona takiminin kaptani Kadir Acar ise, "Bursa’da ilk olarak gerçeklesen organizasyonda final oynamanin heyecanini yasadik. Sevgi ve saygi çerçevesinde gerçeklesen bir etkinlik oldu. Birincilik, ikincilik önemli degil. Bizler her zaman kardes, her zaman aileyiz. Buradaki bütün takimlar, gönüllerin birincisiydi. Arkadaslarimizi kutluyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA