Bayirköyspor 90+5'De Yikildi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Bilecik’i temsil eden Bayirköyspor, grubunda çiktigi son maçinda 90+5’inci dakika yedigi golle adeta 1 puana razi oldu.

Bayirköy Sehit Ömer Halisdemir Stadi’nin BAL 2’inci bölge 5’inci grup son hafta müsabakasinda Bayirköyspor kendi evinde Eskisehir Yunus Emre Spor Kulübünden doksaninda dakikada yedigi goller 2-2 berabere kaldi. Maçi iyi baslayan Bayirköyspor maçin 15’inci dakikasinda Yunus Toka’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra karsilikli bulunan ataklar sonuçsuz kalinca, ilk yari ev sahibi takimin 1-0’lik üstünlügü ile sonuçlandi. Maçin ikinci yarisina atak bir futbolla baslayan Eskisehir Yunus Emre Spor Kulübü maçin 65’inci dakikasinda Ahmet Gezen’in golüyle durumu esitledi. Bu golden 11 dakika sonra Yunus Toka kendisinin ve takimin ikinci golünü kaydetti.

Maçin 90+5’inci dakikasinda gelisen bir Eskisehir Yunus Emre Spor Kulübü ataginda Mustafa Yüksel fileleri havalandirirken, durumu 2-2’ye getirdi. Müsabaka bu golden sonra sona ererken, taraflar 1’er puani paylasti. 3 takimli BAL 2’inci bölge 5’inci grup bu müsabakayla sonuçlanirken, Anadolu Üniversitesi 9 puan, Yunus Emre Spor Kulübü 6 puan, Bayirköyspor 1 puanla ligi tamamladi.

Müsabakayi, Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim Bilecik ASFK Baskani Nusret Tosun, Bilecik Gençlik Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, AK Parti Bayirköy Belde Baskani Selçuk Gedik ve belediye meclis üyeleri seyretti.

Kaynak: İHA